.weekend ni mesti boring T________T

.salam readers~

.hmmm weekend ni mesti bosan gila duduk melaka .i tak balik rumah kot .sebab on saturday ada family day untuk kolej .event tu sampai pukul12pm tapi kalau nak balik rumah, macam sekejap sangat .nanti penat dalam bus :(

.ingat macam nak tengok wayang .tapi i malas nak pergi dataran pahlawan naik bus .kalau nak naik motor, kawan i naik bus pulak sebab i tak ada helmet lebey :( .hmmm i rasa macam nak datinggggggggg dengan bakal roomate i .nak sangat sangat sangat tapi kewangan i tak berapa mengizinkan walaupun sebenarnya agak mengizinkan lah jugak .tapi cuma cukup-cukup makan jer lah .alahh kira tak cukup lah tu sebab nanti tak-boleh-shopping-cuma-dapat-makan-dan-tengok-movie-saja! T_________T

.petang ni kawan i ajak ke tesco .ana nak cari sushi .i pulak teringin makan sizzling .hari tu dah makan tapi nak makan lagiiii ;) .dan i nak beli barang sikit & nak pergi bayar bil yang tertunggak ;D .i nak bayar bil hp i sebelum kena barred! .kang tak memasal hidup i sunyi sepi .i dah lah tak boleh kalau tak kacau bakal roomate i sesaat huhuhu ;)

.esok pulak bestfriend i dekat kampung ajak keluar ke batu pahat .dia mahu belanja makan-makan .tapi since i tak balik rumah weekend ni, i tak dapat lah join diorang .hmmm sedihnyaaa T___T .tapi kawan-kawan i dekat sini ajak tengok muvee .ingat nak tengok cerita adnan sempit .ramai sangat cakap best .tapi i jarang tengok cerita melayu dekat cinema .i nak tengok legion dengan bakal roomate i .tapi tatau bila T________T

.ohhh tiba-tiba i rinduuuuuuuu chacha .i nak balik jumpa dia .sejak i continue study, i jarang dapat cakap dengan chacha .bila malam, chacha dah tidur awal sebab dia penat .sekarang ni chacha demam & batuk .tak elok elok dari hari tu .mama call tadi, cakap chacha dah kurus .sian pulak T_________T .tiba-tiba i rasa macam nak balik rumah minggu ni .gila homesick T________T .aiyooo tak nak cakap lagi hal ni .nanti i nangis .semalam i dah nangis .mata dah bengkak .tak caya tengok pic bawah ni

.mata i macam pelik sikit
.still bengkak kalau tengok betul-betul
.i memang kuat nangis + cengeng ;p

.ni dekat kelas semalam dengan ain, lyn & ana
.nampak sangat i muka tua kan
T________T

.after kelas i pergi makan piza dengan ana ;)
.shaking sikit pic ni

.ana buat muka comel ;p

.eh ok lah, nanti i update blog lagi
.i nak balik kolej, nak rest
.petang ni nak kuar kul 430! :)

.bai kawan! :)

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

p/s:

.tolong undi i dekat SINI
.simply type :
no 4 - intanurulfateha
di ruangan comment

.yang dah undi,
THANKS A LOT! :)