.tercepit dalam lif!

.bonjour!

.haha eksen mahu speaking french padahal semalam lidah tergeliat time class third language .sumpah susah nak cakap french T______T .tapi kenapa french kiss macam senang? .eh eh tak tak .i tengok dekat tv jerrr huhuhu~

.i still di CC .ada gap 2 jam .malas nak balik kolej .pagi tadi kelas i 830-1030 .i sampai depan lif kul 825am .malas nak naik tangga so tunggu lah lif .i masuk lif tu dengan beberapa ketul students dan selebihnya lecturer

.tempat kejadian : lif KBM
.destinasi pertama : tingkat 5 (kelas i lah tu) huhuhu

.dah lah i belakang sekali .semua himpit-himpit i .nasib baik i pakai beg kura-kura, so ada lah space untuk i .hehehe .then bila sampai jer tingkat 5, i nak keluar .i cakap lah i nak keluar tapi suara i tak ada sapa dengar T_____T .last-last ada 1 of the lecturer said, eh ada budak comel nak keluar lif .patut lah tak nampak .then semua orang bagi laluan dan focus pada i .malu kot tym tu .dah lah i ni pemalu ;D .cepat-cepat i keluar dan cakap thanks .maluuuuuuu gila~~

.pasni tanak naik lif lah ;p

.eh nak tau tak?
.semalam i pergi tengok muvee cerita sherlock holmes!
.besssssssssssssssttttt!!!
.terasa macam tengok CSI zaman purba huhuhu
.korang dah tengok?
.
.
.
.
.
.
.
.tsk!
.ok fine, i tau semua orang dah tengok
.i lambat seminit
T________T

.k bai!