.still at LCCT

.salam readers~

.ok, i tipu
.i still at CC, bukan LCCT
.got class at 4.30 pm till 6.20 pm
.so, lepak lah CC menghabiskan beras duit
T________T

.tak sabar nak beli broadband
.abah cakap tunggu hujung bulan
.yeop cakap, dia nak bagi broadband dia
.tapi kena tunggu dia habis study april nanti
.gila lama!
T________T

.uitm pulak cakap, nak bagi free wifi
.tapi sampai sekarang tak ada
T________T

.sabtu ni kena pergi KBM
.KBM = kampus bandar melaka
.nak buat kad matrik
.cis! baru ingat nak balik rumah
.hari ahad, ingat nak dating
.oh encik boyfee, sila lah datang melaka pls pls!

.esok cuma ada 1 class jerr
.pukul 2.30 - 4.30pm
.ohhh heavan nyerrrr
.hari rabu tiket movie murah kan?
.HAHAHA!

.kalau lah dekat shah alam sekarang ni,
.harus lah i kidnap encik boyfee
dan pergi tengok movie together gether
.hiksss! ;)

.tapi MALANGNYA i dekat melaka tercinta
.sila lupakan niat yang suci murni itu
.ok, fine!
T__________T

.tsk!
.tiba-tiba touching
.bai!
T__________T
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.eh kejap!
.dah lama tak insert picture

.gambar hiasan direct dari hp
.tak bawak cabel lah pulakkk
T_____T

.ni meja tulis i dekat kolej
.gila kecik
T_______T

.nak study pun susah
.tapi demi negara yang tercinta, i study jugak
.cheh! padahal tengah salin nota kawan
sebab tak sempat salin haritu
=.="

.yang kat dekstop tu sumber inspirasi ;)
*malu*

.kat soft board tu pun ada gambar family okayh!
.jangan ingat i letak gambar boyfee jerr
.i anak yang baik kottt
.hahaha~

.k lah, nak buat registration course yang tak settle-settle
.poning kepala denn
.k, bai! :)

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.p/s:
.kepada yang tanya pasal tutorial tuh, sorry to say, i memang tak sempat nak ajar .ikut lah step by step dekat tutorial yang i buat tuh .mesti boleh buat punya .sebab kalau i repair blog korang pun, i refer pada tutorial i tu semula .so, buat slowly okeyh! :)