.sesi bergambar student semester 1 yang batak!

.salam readers~

.this is the scheduled entry.

.ramai orang tanya i,
.mana gambar time dekat campus?
.mana gambar pergi kelas?
.mana gambar bilik?
.kuikuikui~

.segan mahu tunjuk sebab i buruk
.sila tutup mata sambil scroll down
.sekian! ;p

.it's me!
.time orientasi ;)

.ni zahida a.k.a jay
.dia sarawakian & sebaya dengan i
.roomate i & orang 1st tegur i dalam kolej

.ni najla a.k.a lala, also sarawakian
.dia muda 2 tahun dari i

.ni roomate i jugak
.tapi in the future lah
.kuikuikui~
*ada jugak terselit pic mamat ni ;p*

.kolej i style apartment, 1 rumah ada 3 bilik .master bedroom ada 4 orang .i bilik tengah, dengan lala & jay .bilik hujung ada 3 katil, tapi cuma 2 orang je duduk sebab lagi seorang NR, so katil tu kosong lah .nak tengok bilik i tak? .kalau tak nak tengok, sila scroll sambil tutup mata okeyh! .hahaha!

.1st day
.i memang tak pandai pasang cadar
.tak tegang & tak kemas langsung
T____T

.time ni, teddy bear i still kat rumah
.sian dia sebab i tinggal dia
.bukan tinggal tapi TERtinggal
.huhuhu~~

.meja tulis i
.kecik gila kan?
.hairi cakap, bersyukur lah dengan apa yang ada

.baikkkk!
T________T

.ni locker i
.i ngaku, i tak pandai lipat baju
T_________T

.ouh ya, i dah bawak skuter ego i ke KBM .so senang lah i nak pergi kuliah .sebelum bawak ke KBM, abah dah servis skuter i .tukar apa yang patut .mama dah pesan, jangan merayau .just boleh pergi kelas jer dan mama tak bagi balik rumah naik motor .bahaya! .so far lembut , i tak pernah bawak motor jauh-jauh .kalau ada pun, time i sesat hari tu .hehe .tunang kakak i yang tolong bawak motor i dari rumah ke kolej .tenkiesss wawan! ;)

.tukar seat baru sebab yang lama dah koyak rabak
.hehehe

.handle pun baru
.merah & hitam
.hairi's favourite colour

.nampak garang tak moto ni?
.kah kahh!

.tadaaa~
.skuter i dah siap parking dekat dalam kolej

.abah cakap, cukup 20000 km, kena tukar minyak hitam
.tapi i takut gi tukar sorang-sorang
.takut kena ngorat
*perasan mak ayam*

.sila temankan gf anda yang penakut ini

.gambar pergi kelas lagi
.i memang suka belit belit
dengan harapan kepala i akan terbelit
.eh apakah? =.="

.kau fikir kau comel ke intan?
.lempang kang!

.err tudung baru ni
.beli dengan kesayangan i ;)

.kad matrik sementara
.ntah bila dapat kad matrik sebenar
T_____T

.gambar coursemate i
.dari kiri belakang, lyn, ain, ana
.depan kiri, ros, i, eija dan wawa

.and lastly, gambar dalam bus otw balik rumah tadi
.itu pun mau tunjuk ke?
.tak termasuk dalam topik
.ekekeke!

.itu saja mau update!
.bai~~ :)

----------------------------------------

.p/s:
.still at my home sweet home :)
.finished typing at 1140pm on january 22, 2010