.selamat tinggal semua~ T________T

.salam readers~

.ni kali terakhir i online sebelum i berangkat ke UiTM Bandar Melaka esok .tak tahu lah kat sana dapat online ataupun tak .tapi, i harap online macam biasa T_____T .i dah siap packing semua barang dan iron baju .masa untuk register 8.30 am - 4.30 pm .maybe gerak dari muar ni pukul 7 am

.i pun tak sempat nak blogwalking blog korang semua .ouh tiba-tiba i touching .hmm mesti akan rindu korang semua .kalau korang rindu, klik-klik lah nuffy i heh~ .tapi klik dengan ikhlas .jangan lah harap i klik semula bila i dah kat melaka nanti .i tak tahu bila dapat online :(

.harap-harap i dapat duduk kolej, kalau tak, i kena carik rumah sewa .tak pun i duduk rumah i jer .tapi muar-melaka tuh jauh jugak .patah pinggang naik motor buruk i tuh .lain lah kalau ada kereta

.sebelum i nak away dari blog, i nak kenalkan korang dekat satu blogshop baru .harap-harap korang boleh support :)

CapalKita

.ok, itu saja
.i mahu tidur awal supaya dapat bangun awal

.bai bai~~


*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.p/s:
.korang nak free domain tak?
.jom masuk contest
.klik SINI

.pis pis kacang pis:
.tolong click nuffnang i heh! .nanti i click korang punya balik~ .dah click, bagitahu dekat chatbox atau dekat ruangan comment! .TQ :)