.makcik cleaner hospital pakar sultanah fatimah

.scheduled post.

.salam readers

.tiba-tiba i teringat pada makcik cleaner tuh
.kejadian ni berlaku 6 tahun yang lepas
.time tu i ade minor operation dekat kaki kiri i
.tendon cut operation
.i tak macam orang lain
.i lain sikit :)

.i tak pernah reveal benda ni dalam entry
.hmmmm tapi i tak pernah malu dengan diri i
T________T

.ok, sambung cerita
.lepas i selamat operate,
.makcik cleaner tu datang kat i then cakap dekat i
.lepas ni hantaran mesti kurang kan?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.keji tak?
.apa maksud makcik cleaner tu?
.haruslah i nangis laju-laju bila makcik tuh blah
.apa dia tak boleh nak jaga perasaan orang lain ke?
.padahal dia tuh cuma cleaner jerr
.wooo sadisnyaaaa
*i bukan nak keji pekerjaan dia tapi dia yang keji i dulu!*

.kalau i sakit ker,
.cacat ke, oku ker
.ada masalah ker kat dia
.i nak kahwin dengan anak dia ker?

.i bengang sangat
.i cakap dengan diri i sendiri

.at least aku pandai,
dan aku takkan jadi cleaner
yang mulut tak ada insuran macam dia!


.huh!
*emo*

.k lah, i nak pergi kelas dah
.bai :(

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

p/s:
.hospital pakar sultanah fatimah tu adalah hospital muar