.kalau buat degree, memang kelas selalu batal ke?

.salam readers~

.OMG, kelas batal lagi untuk kali yang ke seratus kali okeyh! .fine =.=" .punya lah lama kiteorang tunggu dalam kelas, rupanya ada notis kecik tampal depan pintu .boleh pulak semua students tak nampak .excited sangat nak belajar kot T______T

.pagi tadi kelas 830-1030 then nextclass pukul 1230-230 .kelas 1230 tuh yang batal T___T .lepas kelas 830-1030 tuh, kiteorang lepak JWK kopitiam .so sambil buang masa, makan-makan & minum-minum, haruslah kiteorang snap picture bagai kan? .well, kiteorang memang HRians yang hot .kah kah~

.me & ros

.kalau korang perasan, i selalu pakai shawls .sebenarnya, i tak reti pakai tudung biasa .mesti senget-senget .i belajar pakai shawls pun dari TUTORIAL INI .lepas tu kawan-kawan i kat sini semua suruh i ajar pakai .huhuhu .terasa macam PRO pulak padahal time sebelum reg UiTM, i bertungkus lumus belajar pakai tudung ;D

.from left, me, ros, eija & aynn

.skandal?
.jeng jeng jeng~
.ana & fizi

.ok, cukup sesi menggedik
.huhuhu

.my nextclass is at 230-430 pm, kelas third language .haritu i amek french kiss .tapi i dah tukar, ambil arab .i kan kacukan arab .keh keh keh~

.ok fine
.i perasan
T______T

.eh ok lah, i nak main game kat fb
.bai! :)

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

p/s:
.dekat kolej i dah ada wifi cuma belum launch
.yay! pasni tak payah pergi CC lagi ;)