.jadi pom pom girl sudeyyyyyyyyyyy

.salam readers~

.adoiii .sangat menguji kesabaran dan iman i bila guna maxis berukband ni .nasib baik ni berukband housemate, kalau tak memang i dah campak ke luar dah .gila slow! T____T .i just nak cerita, semalam ada family day dekat kolej kediaman i ni .semua wajib attend .so, secara rasminya minggu ni merupa minggu pertama i tak balik ruma .ok fine, i sudah homesick! T__________T

.jadi, memandangkan emosi tidak stabil, i cuma mampu tepek gambar dengan sedikit caption *gedik dan mahu lempang diri sendiri*

.scroll down.
.my housemate
.dari kiri, emma, wani, me, ida, lala & jay
.depan, emy, jijah & yaya

.spontan lah sangat~ ;p

.ketibaan anak-anak yatim dari bukit katil, melaka

.eiiii tak jadi buat bulat ;p

.cari mana tangan i ;)

.dengan adik-adik
.kah kah~
.i paling tua kot
T__________T

.teka mana kasut i ;)
.mesti korang tau kan?
.ok, soalan batal
.hahaha!

.ololololo comelnyerrrr ;D

.pasukan lari dalam guni level 7

.say hi to them!

.chayok jijah!
.lari dalam guni dapat num2!

.dengan ana farhanah yang baru create blog

.dengan anak-anak yatim
.how sweeeeeeet they are!

.busana muslimah
.level 7 dapat num3!

.jijah & emma
.i dengan tak malunya selalu pinjam berukband jijah untuk update ini belog hehe

.ikatan sayang

.wani & emma wakil dari rumah i utnuk level 7

.hoit!
.tak readyyy lagi lah!

.adik adik kuuu
.emy, yana & ana

.candid!
.emy, ana & i ;)

.ala-ala tugu negara tak jadik
.idea si emy lah niiiii

.heeee walaupun i sedih tak dapat balik rumah disweek, tapi i hepi gak sebab family day semalam best .plus petang tuh, dalam pukul 4 lebey i pergi tengok wayang ceta adnan sempit .gila kelakar! .siapa belum tengok, baik pergi tengok

.by nextweek, i nak tengok legion .ramai orang cakap cerita tu memesongkan akidah sebab banyak pasal kristian .tapi the more people talk about it, the more i want to watch it! .kuikuikui~

.k lah, tu je mahu update!
.bai~~