.serabut kepala otak!

.salam readers~

.i type entry ni dalam notepad dulu .sebab bapak lama tunggu blogger.com habis loading .tak tahu lah kenapa internet teramat lah sengal hari ni .dah lah i tengah serabut .4 januari 2010 i akan register UiTM .lagi seminggu jerr .rasa macam lama lagi, tapi bila pikir balik, takut tak sempat pulak nak kemas .dah lah i tak dapat hostel .rumah sewa tak cari lagi .planning mau buat rayuan duduk kolej, if tak dapat baru cari rumah sewa .buat masa ni, i berulang kot .muar-melaka dalam sejam lebih jerr ^^

Photobucket
.then haruslah i kemas semua barang-barang i .banyak benda i tak kemas .i baru start kemas hari ni .i nak kemas baju-baju dulu .packing semua dalam beg .setahun lepas i habis diploma .beg baju tu i tak usik pun .hiks~ .so, i bukak balik beg tu, dah re-packing baju .baju yang rasa macam buruk, i buang lah keluarkan .gila banyak benda i nak buat *terasa macam nak masuk sekolah pulak hehehe*

.baju kurung i rasa tak nak bawak banyak-banyak .i bawak 4 helai jer kot .pakai setiap isnin dan jumaat .i lebih prefer pakai jeans dengan t-shirt atau kemeja .tudung dan shawls pun i dah asingkan .tinggal lipat jer .ehem ehem~ .kan azam tahun baru, nak pakai tudung ke kelas .err tapi kalau boleh, nak fully bertudung .tapi slow-slow lah .takut shocked pulak .kan kan? .hehe~

.i ada buat check list kat sidebar blog ni .i ni pelupa .banyak benda nak buat .tapi bukak blog, i tak pernah lupa .hikss~ .so, baek i letak check list dalam blog .eh boleh pulak macam tuh ekk .haha! .eh ok lah, i nak continue kemas beg .dah macam kapal karam bilik i ni T____T

.eh kejap, ada orang rindu chacha ehh? .nanti malam sikit i buat entry pasal chacha .mesti ramai rindu dia .tapi angah dia tak ada siapa nak rindu ker? .dah lama i tak buat entry pasal si kecik tuh ek .dia makin samseng wooh sekarang .i tak rasa dia ikut perangai i sebab i kan budak baik .huhuhu~

.ok then
.bai bai! :)


*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.p/s:
.jom masuk contest!
.klik SINI

.pis pis kacang pis:
.tolong click nuffnang i heh!
.nanti i click korang punya balik~
.dah click, bagitahu dekat chatbox
.atau dekat comment!
.TQ :)