.princess kebaya contest~

.salam readers~

.hari ini cik intan perasan comel mahu join contest
.selama ni, chacha jerr gile glamer join contest
.so sekarang giliran angah dia pulak~
.hehehe!


.meh kita tengok syarat-syarat dia okeyh!
  1. Contest ni terbuka kepada semua bloggers.
  2. Dengan sukahati jadi follower wawa and add link blog wawa dalam bloglist korang.
  3. Mesti letak banner contest di side bar blog korang, jangan lupa di link kan dengan link contest ni.
  4. + 1 lagi syarat, peserta contest ni mesti berumur 17 tahun dan ke atas.
  5. Sila upload SEKEPING SAHAJA gambar korang (gambar individu). Gambar lama pun boleh...Gambar tu tak kisah la korang nak pakai kebaya labuh ke, kebaya pendek ke, kebaya moden ke, kebaya nyonya ke, kebaya pahang ke, kebaya Indonesia ke…..apa-apa aje asalkan namanye kebaya….
  6. Pastu, story mory sikit pasal gambar tu & mention jenis kebaya yang korang gayakan.
  7. Entry tu mestilah guna tajuk ni “PRINCESS KEBAYA CONTEST” .Princess kebaya tau…jangan letak nenek kebaya lak
  8. Lastly, tinggalkan komen di entry ni bagi memudahkan wawa jengah blog korang.
Pemenang akan dinilai oleh pihak juri yang terlibat dari segi
KEANGGUNAN dan KESOPANAN
korang dalam menggayakan kebaya.

So….posing la cam mana pun :)
tapi, gambar kebaya kawin korang yg dah sedia vogue de vass tu disqualified tau

4 PEMENANG TERBAIK AKAN MENERIMA HADIAH MISTERI
DARI WAWA
hadiahnya....bukan kebaya tau :)

Tarikh Akhir Penyertaan :
17.12.2009 (JAM 12.15 TENGAHARI)

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.ok, semua syarat i dah ikut
.sekarang mari kita tengok pic apa yang i guna
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.tadaaaa~
"the yellow kebaya"

.i tau i tak pandai posing
.sila jangan gelak :(

.ini lah gambar yang i pertaruhkan .agak-agak boleh menang ker tak ehh? .heee~ .nama baju ni, kebaya nyonya kot .i pakai dengan kain pario .murah jer baju ni .hehe~ .i pakai baju ni time pergi wedding semalam .i memang suka pakai kebaya sebab nanti i perasan diri i cantik padahal i tak cantik langsung .tsk! T___T .i rasa kebaya ni tak lah labuh sangat cuma i jer yang kecik .tu sebab kebaya ni nampak labuh T____T

.harap-harap cik puan wawa syaida tak disqualified entry ni sebab i bukan pakai baju kahwin pun .teeehehehe! ;)

.so, dear friends;
.please wish me luck!

*even i tau ramai sangat yang cantik cantik masuk contest ni*

.sila jangan jatuhkan semangat i
.kalau tak, i nangis
.sekian!

.bai bai~ ;)