.please pay attention!

.salam readers~

.waaaaaaaaaaa penatnya edit blog
.pening gila kepala i
.rasa mahu pengsan!
@.@

.ringan tak blog i?
.sila cakap ringan
.kalau tak, i nangis~
T_______T

.semua dah settle, kecuali bloglist .err dengan banner .banner i buruk siap ada katun-katun bagai .tu esok esok lah i edit hehehe .so, kepada semua i mintak tolong sangat-sangat supaya bagi link korang dekat ruangan comment entry ni sebab i nak letak dalam bloglist i

.tolong heh! .senang sikit i nak sekodeng blog korang .i dah tak boleh follow mana-mana blog lagi sebab limit cuma 300 .so, bila korang letak link korang kat SINI senang i nak sekodeng

.thanks a lot!
.bai bai!

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.p/s:

.i dapat birthday present lagi dari blogger
.kali ni dari lyaa, dia bagi i tudung

.thanks babe!
.sangat terharu! T___T

pis pis kacang pis:
.tolong click nuffnang i heh!
.nanti i click korang punya balik~
.dah click, bagitahu dekat chatbox atau comment!