.peluk, cium dan cinta kamu yang aku perlu~

.salam readers~

.hari ni, i luangkan masa untuk menyertai contest zara
.wish me luck ^^

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

Pertama : Berikan nama yang sesuai untuk beruang putih pemberian kakak kursus aku sempena istiadat graduasi aku. Sehingga kini aku hanya menggelarnya, Encik Putih. Berikan nama dalam DUA PERKATAAN sahaja. Contoh : Adam Zarith.
----- .kalau nama bebulu putih bole tak? .teeehehehe~

Kedua : Berikan LIMA KENYATAAN mengapa anda mengunjungi Dunia Sebelah Zara. Sama ada SUKA, BENCI atau SECARA TIBA-TIBA termasuk ke sini. Anda boleh menulis mengenai apa sahaja mengenai perkara tersebut. Aku rela. *senyum*
1) ----- .suka blog ni sebab cara zara tulis lain dari yang lain
2) -----
.suka baca entry pasal keadaan dekat sekolah, teringat dekat my ex-students huhu
3) -----
.accidently tengok blog zara sebab interested bila tengok comment zara ada dekat entry orang lain
4) -----
.sebab zara orang muar jugak macam i! .hope to see u soon girl! ;)
5) ----- .sebab zara adalah zara , tidak plastik ;)

Ketiga : Pilih satu penulisan zara yang kamu paling suka dan nyatakan mengapa.
----- .suka ENTRY INI
-----
.sebab lawak jer budak tu nak mengurat cikgu sekolah lain, padahal umur beza gila .see? .zara awet muda ^^ .happy teaching sayang~

Keempat : Lengkapkan slogan ini.
"Selamat Ulang Tahun Pertama Dunia Sebelah Zara. Dunia ini memberikan ................"
(tidak melebihi 20 perkataan)
----- .Selamat Ulang Tahun Pertama Dunia Sebelah Zara. Dunia ini memberikan cinta sejati, ciuman dan pelukan yang lahir dari hati suci seorang gadis bernama zara. Sayang kamu selalu"

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.oke, i'm done!
.siapa-siapa yang mahu join contest ni,
.boleh klik SINI

.itu sajaa~
.bai bai! :)