.pagi-pagi dah bikin i hot!

.salam readers~

.adoii .pagi-pagi lagi dah bikin i panas .i tengok dekat chatbox, nak tengok lah siapa yang datang klik nuffy, i nak pergi klik doang nya semula .tolong menolong kan amalan mulia .hiks! .tapi tiba-tiba nampak pulak ayat tak best dari gundala .tengok sendiri ah kat bawah ni .malas nak cakap .dah lah tak ada link .huh!

.click to enlarge.
.err i cakap ker blog i best? .kalau follower i ramai pun, bukannya i paksa dieorang semua datang follow i .doang yang willing follow .i tak pernah mengamalkan konsep "i follow you, you follow me back" .oh no no no~ .tak ada kerja i nak pergi blog orang nak buat macam tuh ekkk .ni blog i, suka hati i lah nak tulis apa .i kena mintak pandangan daripada blog consultant ker before tulis entry? kuikuikui~

.blog i memang tak best, banyak entry luahan perasaan .eh eh siv, kita macam senasip jer hari ni .kamu pun kena kacau jugak kan? .klik SINI untuk tengok entry siv .eh sis tak tiru kamu heh .haha! .rasanya ramai yang tak puas hati dengan i kot .tapi i tak ada lah kacau orang, pergi blog orang, kutuk-kutuk dia .kalau i tak suka, i unfollow jer blog tu terus .tak payah serabut-serabut kepala .pelik betul lah~

.so, kepada mister or miss or madam gundala, sorry lah kalau blog i annoying .ini blog i .im free to write what i like .i tak pandai nak puaskan hati semua orang .dan blog i memang tak best .sumpah tak best .puas hati? .ni pengakuan ni .ekeke! .kalau tak suka, tak payah tengok, tak payah baca dan tak payah susah-susah nak komen .you are not allowed here :) .tapi thanks a lot sebab bagi i idea nak update blog .kah kah~~

.to my followers;
. a million thanks!

.to all bloggers;
.don't write what u know, write what u feel. :)

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.p/s:
.i tak sempat nak klik nuffy
dan blogwalking blog korang
.nanti nak pergi rumah saudara kawen,
balik kang i buat okeyh! ;)

.pis pis kacang pis:

.tolong click nuffnang i heh!
.nanti i click korang punya balik~
.dah click, bagitahu dekat chatbox
.atau dekat comment!
.TQ :)