.orang lain dah tunang, i bila lagi?

.salam readers~

.mula-mula macam malas nak cerita pasal ni .tapi since dah tak ada benda nak buat, i cerita je lahh .semalam i teman kakak i pergi wedding kawan dia dekat ballroom mitc .tapi i tak snap pic pulak .maybe sebab segan .dah la i tak kenal siapa-siapa .i duduk diam jer .bila suruh makan, baru i makan .baik tak i? .kah kah!

.gambar perasan artis kuu~ ;D

.lepas tu, i dengan kakak i pergi ruma kazen i dekat taman tun rahah bukit katil, melaka .sebab dia bertunang .mama, abah dan yang lain-lain tak dapat pergi sebab abah kerja, then mama kena jaga nenek .lagipun area rumah i, banyak wedding lain .kang kalau mama tak pergi, time kakak i kahwin nextyear, tak ada orang datang pulak kan? .so, i dengan kakak i wakil dari family i untuk pergi rumah kazen i tuhhh

.kazen i kerja dekat kedai gambar .so, time dia tunang hari tu, ada photographer dari kedai dia datang .siap buat outdoor photoshoot lagi .gila jeles i tengok! T____T .nanti time i tunang, i nak buat macam tu lah .tapi mesti lah lapan belas ribu juta tahun lagi baru i tunang since i dengan bakal tunang i still study *ceh! nak cakap bakal tunang, cakap boyfee sudeyyy*

.nama sang penunang?
.shafilah @ kak fila.

.nama si tunang?
.orang sungai rambai.

.ikat kontrak?
.ikut suka, bila ada duit, jalannn~ ;D

.the hantaran~

.me, kak fila, along dan budak kecik tak tahu nama

.eh eh eh!
.gambar ni kan dah tengok dekat ENTRY INI
.ni pic bila sampai rumah
.saja menggedik lalalala~

.ermm sebenarnya i tengah tunggu mama dengan abah i balik ni .doang cakap nak belikan prosperity burger .i dah kebulur gila ni .waaaa mana mama dengan abah ni? T_____T

.sampai sini je i mampu tulis
.kang i pengsan sebelum sempat publish entry

.bai bai! :(

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

p/s:
.saja buat scheduled post dan publish malam-malam buta.
.HAHAHAHA!