.OH MY GOD!

.salam readers~

.err i nak cakap satu benda ni .tapi i tak nak kecikkan hati orang .tapi kalau hati i sendiri kecik macamana? T_____T .errr sebenarnya macam ni .lately ni i rasa macam ramai sangat copycat cara i berblog .i tau sharing is caring .tapi tak nak lah ayat sama .gambar katun katun pun sama .siap letak tempat yang sama tuh! .perghhh rasa macam nak nangis jerr weyh! T_______T

.adoii~ .bukan ker banyakkkkkkkk lagi ayat dan gambar yang lain T____T .OMG~ .kadang-kadang i rasa macam tak best .then i cakap dalam hati~~

".eh eh, itu macam ayat aku jerr, kenapa sama ek?
sapa tiru sapa? aku tiru dia ke, dia tiru aku?"

".eh kenapa welcome note dia ayat sama dengan aku,
cuma dia ada tambah ayat lain?"

".eh kenapa biodata dia tu macam biodata aku?
.cuma nama, berat tu semua dia edit dia punya"

"eh eh itu macam gambar yang aku amek kat web tu,
tapi kenapa dia letak gambar yang sama
dekat tempat yang sama??"


.tapi i tak letak lah link blog yang berkenaan .mungkin dia newbie .tak tahu nak tulis apa kot~ .dan mungkin dia tak tahu yang i tahu link blog dia even dia tak link me back .mesti korang hairan kan? .well~ .i memang pandai buat magic .david blaine pun belajar dari i!

.tapi kalau korang jadi i, korang rasa apa? .rasa best ke ekk? .rasa macam artis ke sebab semua orang ikut? .errr honestly i rasa tak best kalau boleh, korang carik lah identiti sendiri heh .i tak marah, serius~ .cuma i rasa tak best .sumpah, i rasa sangat tak best!

.sorry sangat sangat sangat!

.i pun tak tahu kenapa i rasa macam ni :(

.macam satu blog ni, dia siap buat backlink lagi .heee thanks my dear ^^ .i tak kisah sebab dia bagi credit dekat i .tapi ada lah beberapa blog tu, bila i tegur, dia terus delete comment i .kenapa tak nak terima? .hmmmm~ .mungkin i yang tiru dia kot .dan bukan dia yang tiru i .mungkin i yang perasan hot and artis yang ada orang tiru blog i .tapi kadang-kadang, best gak perasan artis ni

.HAHAHAHA
.shut up intan!

.biasa lahhhh tuuu
.dunia blog~
.hikss! ;)


.copycat!
.google image.

.k lah, tak nak emo emo lagi
.tuhan tahu mana betul dan salah
.sabar jerr lahh intannnn

.bai bai! :)

.UPDATE:
.kepada yang TERtiru blog i, i dah maafkan
.thankss sebab delete ehh

.jangan buat lagi tauu! ;)

.eh dia tiru ayat-ayat dekat sidebar
.bukan dari tutorial tuuu
.kalau tutorial tu memang lah tak apa kalau tiru
.keh keh!