.a-must-join-contest !!!

.salam readers~

.contest paling senang abad ini
.haruslah i masuk kannnnn? ;p
.so, korang pun mesti masuk sebab tak rugi
.sebab semua contestant
.dapat hadiah!!!

.so, mari lah join okayh! ^^
.click HERE to join

.syarat contest cuma kena berumur 3 tahun keatas
.since i dah berumur 23 tahun semalam,
.i dah layak mengundi masuk!

.chacha dah 3 tahun
.so, dia pun boleh masuk ^^

.dan korang cuma perlu copy dan paste ayat dekat bawah ni jerr!

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

Hai. Kawan saya nama Adney ada buat contest. Contest dia ni pelik sikit. Apa yang saya tahu saya join saja dan saya kompem-kompem dapat hadiah. Dapat TOPUP FREE, dapat DUIT FREE, dapat TEMPLATE FREE.

Kalau nak tahu lagi pasal contest ni boleh rujuk sendiri di laman blog saudara Adney sendiri di sini.

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.so, mari lah ramai ramai ramai join contest ni
.itu saja~

.bai bai! :)