.kenapa mesti anonymous??

.salam readers~

.first of all, nak ucapkan
.happy sweet 23 birthday to myself~

.wuuuu i dah 23 tahunnnn weyhhhh
.dah boleh kahwinn

.kah kahhhh!

.oke, mari sambung cerita
.tadi i check comment dekat entry-entry i
.then, i dapat 2 comments dari anonymous
.dekat ENTRY INI

.aiyooo~
.komen yang sangat panjang tetapi berguna ^^
.thanks ye encik/cik puan anonymous atas nasihat itu

.click to enlarge.
.see?
.i dah approved dah your comments
.tak ada reject-reject

.tapi it will be nice if u letak link u sekali .buat apa nak hidden your identity kalau u rasa u betul .i tak kisah kalau ada orang nak tegur i .sebab nobody's perfect .i tau i banyak kelemahan .dan bukannya i marah u punnn ;) .dulu, masa i jadi guru sementara, ada jugak orang tegur cara i berpakaian .tak sesuai bagi seorang guru .dan i dah buang pun gambar macam tu :) .tapi apa-apa pun, thanks ekk encik/cik puan anonymous ^^

.dan i tau, ramai yang menyampah dengan blog i .hari-hari update pasal love .tapi i tak paksa orang baca atau follow blog i .tapi kepada yang follow dan baca .a million thanksss .sangat sangat sangat appreciate! .i tulis blog sebab i nak express feelings i dan apa yang i rasa .i jadikan blog ni macam public diary i .tapi, bukan semua i tulis dalam ni .ada jugak hal-hal yang tak perlu i expose pada semua orang .teeeheheheheee~

.eh ok lah, mahu tidur awal~
.esok mahu jalan jalan cari pasal

.btw, thanks kepada semuaaaaaa yang wish birthday i
.sayang korang lebihhhh lah!

♥ ♥ ♥

.tidur duluuuu~
.bai bai~

.p/s:
.nak kekkkkkk!

.pis pis kacang pis:
.tenksss to my besties untuk ENTRY INI
.sayang lebihhhh lah~

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.jangan lupa vote Intan's Birthday Contest!
.vote vote vote!

.biar jari menjadi juri~ ;)