.it's my best birthday ever~~

.salam readers~

.ohhh sangat penat okayh!
.semalam hari yang sangat sangat sangat

.SERONOK!

.tak dapat nak describe dengan kata-kata
.lets pictures speak more than words :)
*tapi i ade describe sikit sikit laa hehe*

.scroll down.
.beli ayam LRC
.beli 2 ekor tapi bayar untuk seekor je
.sebab kak didi bagi FREE lagi seekor!
.dia cakap hadiah hari jadi

.kak didi sangat baik!
.terharuuuuuu
T_______T

.btw, ayam ni sangat sedap!
.thanks kak didi!
.nanti kita datang KL, kite order lagi ek~! :)

.ermm sedapnyaaaa~

.terkam!!
.HAHAHA~

.baked potato pun kak didi belanja
.thanks a lot kak!

.i gerak dari muar pukul 7.30 am dan sampai hentian serdang lebih kurang 9.30 am .hairi dah tunggu i kat situ dah .so, i suruh hairi jer pergi jumpa kak didi tu .kak didi sampai lagi awal .dalam 9.15 .so, kesian lah kak didi kena tunggu i lama .kalau korang teringin nak makan ayam dan baked potato yang sedap ni, boleh klik SINI .gerenti tak rugi! ;) .i siap bawak balik seekor ayam ke johor! *kat johor mana ada ayam LRC T____T .eh baru perasan tak ada pic i dengan ayam LRC .nampak sangat hairi gila camera T___T .ok, mari sambung muntah tengok gambar ;)

.scroll down.
.paksa hairi snap pic i time jammed ;D

.ehem ehem~

.slurppp!

.happy! :)

.dia terlupa makan ubat ;p

.dia memang mengada sikit ;D

.gambar mengada kat atas ni time kiteorang lepas tengok movie .cerita ninja assasin .kiteorang tengok dekat ioi mall puchong .senang, tak sesak .lagipun dah beli online ticket siap siap .cerita ni memang sangat best sebab banyak darah T________T .waaaa hairi memang kejam weh! .ada ker time birthday i, dia ajak tengok cerita bunuh-bunuh, potong-potong kepala tangan kaki semua sekali lah! T____T .i rasa, i yang paling banyak jerit .kalau korang tak percaya cerita ni BEST, pergi la tengok sendiri T____T .ibu mengandung tidak di nasihatkan untuk tengok eh! .budak yang tak matang pun tak boleh .i ni baru nak matang, tapi dah kena paksa tengok cerita BEST ni .tsk! T____T

.lepas tengok movie, kiteorang pergi shopping shopping sikit .then pergi serdang, hairi ada hal .then perut lapar .so, pergi lah makan dekat ani sup utara .makan dekat shah alam jerr .makan bersama-sama untuk kali terakhir semalam .ouh sedih sebab kejap lagi dah nak berpisah and tak tahu bila lagi dapat jumpa :( .dah lah jarang jumpa, bila jumpa, sangat sangat sangat sekejap T____T

.scroll down.
.memperkenalkannnnnn
.kek hari jadi! ;)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.tapi tak beli yang kat atas tu
.beli satu slice jer
T_____T

.hahaha layan jer lahh ;p

.bersama si pemberi kek yang kedekut
.eh tak tak, baik hati
.kira baik apa belikan kek
.walaupun 1 slice!
T____T

*kalau beli banyak-banyak pun, siapa nak habiskan huhu*

.lepas settle acara dating-berdating, i terus lah pulang ke pangkal jalan T___T .eh eh belum lagi sebenarnya .ada acara lain .hehehe~ .i naik bus dekat sec17 shah alam .i just dapat spent time dengan hairi dalam 10 jam jerr T___T .bus i pukul 7.45 pm tapi pukul 8.30 pm baru lah bus tu sampai .so, i pun lepak je lah dekat busstand tu .then, tiba-tiba teringat dekat adik kandung kesayangan i merangkap blogger jugak, eykameow .i call dia and secara kebetulan, dia ada area shah alam .haruslah dia datang jumpa i ;D

.scroll down.
.sementara tunggu bus
.i dah tukar baju and tukar tudung
.errr!

.heeee ini lah blogger yang i jumpa tu
.eykameow, my lil sista~

.eyka sangat sangat comel okeyh!
.dekat gambar comel, dekat luar
.laaaaaaaaaaaagi comel! ;)

.eyka tinggi
.i pendek gila bila berdiri sebelah dia
.eyka terpaksa bongkok sikit
T_____T

.next time kita hang out sama-sama heh syg~

.eyka took this picture

.UPDATE:

.aiyo~
.apesal nampak gemuk! T__T

.comel eyka edit~ :)

.overall, semalam memang best!
.walaupun kejap, tapi sangat best~
.ntah bila dapat jumpa dia lagi lepas ni
T____T

.oh ya, i dapat earing baru as birthday gift
.a small gift but a BIG meaning!

.ILYSM SAYANG!

.thanks for everything~~

.itu saja mahu update!
.ingat nak buat pendek, tapi terpanjang pulak
.HAHAHA!

.eh eh kejap,
.sebelum tu, korang jangan lupa vote entry pilihan korang untuk contest birthday i .korang boleh vote dekat poll yang i buat dekat right sidebar blog i ni ok! ;)

.hurry up!

.boleh suruh orang lain vote ehh
.cepat buat campaign!
.heheehe~

.thanksssssss a lot readerssss!

.bai bai! :)

.p/s:
.ambil masa almost 2 hours untuk siapkan entry ni!

.pis pis kacang pis:
.birthday i sebenarnya 10 december
.terpaksa celebrate awal atas sebab-sebab tertentu
.thanks kepada yang dah wish sama ada advance atau belated ;p