.hep hep hep hep hepi besdae kawan kawan!~

.salam readers~

.ouh tiba tiba terasa macam nak
makan strawberi memalam buta ni
.bila agaknya dapat pergi cameron highland lagi heh?
*sigh*

.sila abaikan entry sebelum ni
.buat apa nak sedih sedih sedih
.buat apa nak nangis nangis nangis

.bukan ada orang ambil tahu
.bukan ada orang ambil kisah

.biasa lah, umur dah nak meningkat
.tak boleh terima

.lepas tu, nak emo emo emo pulak
.hehehe~

.so, dekat sini i nak ucapkan happy birthday pada
.kawan-kawan yang lahir pada bulan december
*sis sara*sis ian*merr*za*

.err siapa lagik ekk?
.lupa pulak meh
.tapi apa-apa pun, i wish all of you

.a very happy birthday!

.semoga kita sama sama sama
panjang umur dan dimurahkan rezeki
.aminnnnn~

.err tapi kenapa air mata ni
tak boleh nak berhenti turun heh?
.adoiiii, gedik betul lah!~

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.jangan lupa join Intan's Birthday Contest!
.click HERE to join~