.haish, hangin betul lah!

.salam readers~

.eiii bikin hot betul lah petang-petang .tadi i nak edit previous post i .tapi tak boleh .bila klik Edit Post, dia keluar error .actually dah 3-4 hari jadi macamni .i diamkan je .ingat lama-lama ok, tapi still sama .i tak report lagik dengan blogspot tapi i ada google case yang sama dengan i .ramai dah report dengan blogspot tapi problem ni belum ada solution

.delete jugak kang blog ni! .haish, sabar intan~ .orang yang matang mana boleh marah marah kan? .hahahaha .eh mahu cakap ni .lesen kereta i dah siap .i dapat full license terus sebab lesen moto i sebelum ni dah full .so, dia convert terus .yay! .bestnyeeeeeeee~

*muka skema pakai tudung, lempang kang baru tau!*

.tapi tak best pun sebenarnya .sebab i meskin, tak ada kereta .terpaksa pinjam kereta abah, mama ataupun kakak .tak pun bawak kereta sorong je T_______T .tsk! .terus hilang mood *memang tak ada mood pun sebenarnya*

.bai! :(

p/s:
.dah 601 followers blog buruk i
.thanks ekk sebab follow blog i neh
.sorry tak sempat nak say thanks kat each blog

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.jangan lupa join Intan's Birthday Contest!
.click HERE to join~