.chacha memang terbaekkkk!!

.salam readers~

.dah lama i tak buat special entry untuk kesayangan i, iaitu chacha :) .so, hari ni i luangkan masa untuk dia

.oh please lah, tak payah buat muka comel!

.ok, kita layan dulu 2 video dekat bawah ni .i dah mute-kan background music dalam blog .so, korang bukak lah speaker kuat-kuat heh!





".maafkan kami, maafkan kami"
".angah jangan lah amek gambo,
nanti mama pukul nanti"
".meh chacha ajarkan"
".oppss, maafkan saya"


.korang dah tengok dan dengar betul-betul each words yang keluar dari mulut chacha? .how cute she is kan kan? .err sila abaikan suara angah dia tuh .memang buruk pun =.=" .eh eh, itu suara angah .suara i sedap okeyh! .lalalalala~~~ .ok fine, suara i memang buruk pun sebenarnya T_____T .tapi suara i tak macam ni sebenarnya .suara i lainnn .sila percaya .bila dah record, jadi pelik T_____T

.yang suara lelaki tu, suara adik i, afiq .seronok pulak tengok video ni lama-lama .i record video ni time tengok cerita merlin dekat hallmark semalam .baru 1st time tengok kot .i memang ketinggalan zaman sikit T_______T *out topic, potong markah*

.ok, kat bawah ni pulak ada pic chacha .comel jugak dia ni kadang-kadang .i tak jeles pun .i laaaaaaaaagi comel dari dia .hahaha! .dia ni sekarang dah pandai cakap aku-kau .dulu saya-awak jerr .ni mesti pengaruh tv *cheh! padahal pengaruh i dengan adik beradik i yang lain =.=" .tapi mama suruh ajar dia cakap saya-awak .lebih sopan dan comel seperti i :) .ok, layannnnn~~

.scroll down.
.eh eh, muka chacha tak ada
.kah kah! padan muka!

.dah letak muka dia, tapi tak nak senyum
.mengada!

.fav game!

.tunggang langgang basikal chacha =.="

.afiq sibuk nak tolong

.ni kat bilik i, still main puzzle
.pagi-pagi lagi dah menyibuk dalam bilik i

.ok, ckup
.esok esok cerita lagi pasal chacha
.ok, bai!

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.p/s:
.jom masuk contest
.klik SINI

.pis pis kacang pis:
.tolong click nuffnang i heh! .nanti i click korang punya balik~ .dah click, bagitahu dekat chatbox atau dekat ruangan comment! .TQ :)