.BLACK & WHITE PHOTO Contest~

.salam readers~

.i join satu lagi contest dari blog ni
.saja cuba nasib :)

.its a simple contest
.just simply upload my B&W picture and done!

.syarat-syarat lain?
.scroll down.
.create an entry (bukan Sticky Entry) with the title BLACK & WHITE PHOTO Contest. tidak perlu elaborate panjang lebar because i myself kalau nak masuk contest tak suka buat entry yang bercerita. sebenarnya kalau takat hanya gambar sahaja pun dah mencukupi hehehe ;p tapi kalau nak juga elaborate, i don't mind :)

.upload ONE BLACK & WHITE PHOTO OF YOURSELF. ye gambar DIRI ANDA SENDIRI yang hitam putih yuk and leave a comment on this post that will directly link back to your post. i repeat, only ONE. kalau korang upload banyak-banyak bermakna entry anda tidak dikira. saya tidak akan pilih salah satu ke apa ke sebab dah jelas lagi bersuluh perkataan ONE BLACK & WHITE PHOTO OF YOURSELF.

.copy the above logo and paste it on your entry and please...link it back to this entry ye kawan-kawan :D (oh ye, you might want to resize the logo to fit your column size. sebab photo ni saya upload guna photobucket!)

.this contest ends on 31st December 2009. 25th December 2009.

*i copy paste dari blog organizer.*

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.nak tengok tak pic yang i guna?

.jeng.

.jeng.

.jeng.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Photobucket
.ramai gila masuk contest ni
.rasa-rasa i boleh menang tak?
.kalau kalah, i nangis!
T____T

.kalau korang nak join, sila lah klik SINI
.wish me luck!

.bai bai~

.eh kejap~
.mahu tunjuk gambar asal sebelum di B&W kan

.tadaaaa~
.gambar candid dekat zoo melaka

.sebenarnya tak candid pun =.="
.i paksa adik i, si yeop tu snap
.kejam tak? hahaha

.i tengah gayut dengan kesayangan i time ni
.maklum lah, semua bawak couple
.i sorang je lone ranger T___T

.so, wish me luck eh!
.bai bai! :)

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.p/s:
.i upload pic guna photobucket
.size agak besar
.jadi harap bersabar~ ;)

pis pis kacang pis:

.tolong click nuffnang i heh!
.nanti i click korang punya balik~
.dah click, bagitahu dekat chatbox atau comment!