.9 days to go~

.salam readers~

*google image*
.bukan 3 tahun tapi 23 tahun okayh!

.hai hai hai~ .tiba-tiba i rasa tidak sabar untuk menjadi student kembali .tapi satu preparation pun tak buat lagik .medical check-up tak buat, yuran belum bayar .macam tiada semangat jerr sebenarnya .mana ntah semangat tu hilang .hurmmm~ .tak tahu lah sudah bersedia atau tak untuk menjadi student~ .tiba-tiba i teringat;

" .bila tak ada duit nak makan, terpaksa makan roti dan megi saja .tak pun makan sardin .bila ptptn masuk, semuaaaa kawan sakan shopping tapi i tengok saja, sebab ptptn mama pegang sebab mama cakap i boros .cuma dapat duit mingguan sahaja .no money, no shopping .ikat perut tak makan sebab nak buy something special untuk seseorang yang special .nak isi minyak skuter atau nak repair skuter tak ada duit, so terpaksa pergi kelas naik bus .kalau hujan pun sama, nak pergi kelas kena pakai baju hujan .kelam kabut buat assignment dan lab report sebab malas nak siapkan awal-awal .tengok kawan-kawan yang berani mati buat "toyol" semata-mata untuk clear paper everysem .nak handle kawan-kawan yang sebenarnya bukan kawan"

.ouh, semua tu i pernah rasa .mampu ke i nak hadapi benda tu semua? .adoiii~ *sakit pulak mata buat font merah haha* .kadang-kadang rasa malas dan tak mampu nak hadapi semua tuh *i cerita yang tak best je, yang meronggeng tak cerita pulak kan? hahaha!* .nak kerja, kerja tak ada .GSTT atau KGSK lagi??? .sampai bila? .tapi cuma kerja tu jer yang mama bagi i buat .tapi i tak nak kerja yang tidak tetap .mahu kerja kerajaan, lamaaaaaaaa sangat nak tunggu panggil interview .apa yang boleh buat, cuma sabar jer lah labuuuuu~ *kerja swasta? .my mum says, NO* .i anak mak kot~ T____T

.hoh! .apa yang i merepek petang-petang ni .tadi i tengok cerita nenek kebaya .best sangat sangat sangat kot! .tak sabar nak tunggu next episode *agak regret sebab tak pernah tengok langsung cerita nur kasih* .kesian kan? T____T

.k lah, tu saja mahu update
.esok update lagi~
.bai! :)

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.jangan lupa join Intan's Birthday Contest!
.click HERE to join~