.7 days to go~

.salam readers~

*google image*

.warghh!!
.tak sabarnya nak tunggu
.hari sabtu!!!

.over pulak i ni
.tapi se-over over i, dia ni lagi over!
.hikss!

.eh, 2 hari tu macam lama
.tapi bila fikir balik, macam kejap
.nak pakai baju apa
.nak pakai tudung apa?
.nak pakai seluar apa?
.nak pakai kasut ker sandal?
.bag pulak macam mana?

*nak pakai tudung pink lah, sebab i ♥ ♥ ♥ pink!*

.ecececeh!
.macam 1st date lah pulak kan?
*gedik lah intan nih!*

.dah lamaaaaaaaa sangat tak jumpa kot!
.ada lah dalam sebulan lebih
.last jumpa time raya
.dah lama kan? ;D

.ni pic time last jumpa bulan 10 hari tu

.birthday i 10 december, tapi tak dapat jumpa dia on the day sebab time tu weekdays .nanti tak ada siapa jaga chacha .semua kerja .so, weekend saja yang boleh *nanti i dah cont study, terpaksa hantar chacha pergi rumah babysitter atau taska :(* .kalau nak pergi nextweek, dia ada kerja pulak .so, this week yang paling sesuai .mama pun dah bagi greenlight .thanks sayang sebab call mama ;)

.susah senang kita sama-sama heh!
.i won't leave you
.don't you dare leave me~

.oke, mahu tidur sudah~
.bai bai

*senyum*

p/s:
.siapa-siapa yang mahu sponsor besday cake
.sabtu ni amat di alu-alukan! hehe

.i dah meskin,
nak beli ciskek untuk diri sendiri pun tak mampu
.waaaaaaaa T_____T

.kepada greenhall
.belanja mami bole?
.HAHAHA!

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.jangan lupa join Intan's Birthday Contest!
.click HERE to join~