.wuuuu gembiranya!

.scheduled post.

.salam all~

.another scheduled post .teeehehe~ .quick update! .tadi i dapat surat lagik~ .hee ni yang sayang abang posmen lebih ni .firstly, i bukak sampul surat ekspres dulu .datang dari kL, dari kak suziey .dia bagi i satu set gelang, earing and rantai .cantikkkkk sangat .i sukaaaaaaa~ .haruslah i pakai untuk pergi kedah petang nanti .mesti i yang paling cantik dari pengantin *perasan, lempang kang baru tau! =.=" .thanks a lot kak! .ni yang saaaayang lebih ni ;p

.memang di jamin sampai esok! :)

.jeng jeng jeng~~

.wahhh i loiikkkeee~~ :) :)

.surat kedua dari nuffnang~ .yay! .cheque i dah sampai!!! .tak banyak pun dapat .rm74.55 je .tapi i sangat happy sebab dapat cheque pertama~ .huu tak sabar mahu pergi cash kan .tapi i busy weekend ni .isnin kang baru suruh abah cashkan .dulu i ada post pasal nuffnang ni .klik SINI untuk baca k!

.wuuu nervous nervous~

.alhamdulillah :)

.eh ok lah, mama dah bising sebab i tak packing barang lagik~ .nanti balik kedah, i update k! .doakan i selamat pergi dan balik .daaa~

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.jangan lupa join Intan's Birthday Contest!
.click HERE to join~