.sumpah, i sangat sangat kolot!

.salam aidiladha~

.wahahaha penipu besar i ni .cakap nak stop blogging kejap sebab kekasih hati jauhhhh di kampung .tapi sekarang sudah post entry baru .actually i tak boleh tidur .thats why mahu merepek sekejap ;p

.err jangan marah i still freehair
.i cakap slow-slow nak pakai tudung
.start time pergi kelas januari nanti
.yay! ;)

.i tengok ramai sangat pos entry pasal hari raya haji .i pun mahu post .tp di sebabkan i macam ngeri bila tengok balik pic lembu yang terkorban petang tadi, i cancel mahu upload gambar .mimpi ngeri wohh! T________T *intan, please jangan imagine!*

.dan hari ini i belajar benda baru tentang perut lembu .wakakaka! .gila lembab i ni .i ingat selama ni dalam perut lembu tu ada daging .i tahu lah, dalam lembu ada hati, limpa, paru, jantung tu semua .tapi i sangatlah terkejut sebab perut lembu tu tak ada daging .penuh dengan ta*k jer .teeehehe! .tapi serius dowh i ingat dalam perut lembu ada daging T________T .gila kolot i ni

.tahun lepas i ada jugak tengok orang sembelih, tapi i tengok jauh-jauh .i pegang camcorder, konon-konon nak rakam, tapi bila tengok balik, video bergegar-gegar *cheh! tangan tak bedung hape?* .actually, tahun ni family i tak korban lembu, tapi makngah i yang korbankan .so, tadi i tengok lah .rumah makngah belakang rumah i jerr .

time korban tadi, chacha pun join tengok .semua orang speechless bila chacha cakap;

".abah, tak baik lah, kesian ia"
".eiii kenapa buat ia macam tu? .kesian ia"
".yeop, kesian ia yeop"

.see? .kecik lagi dah pandai~ .chacha ingat, doang seksa lembu tu kot time doang sembelih .memang chacha tengok darah keluar semua .dia memang asyik cakap kesian dekat lembu tu jerr .yang tak boleh blah nya, siap pakai spek hitam bila tengok lembu korban .hahaha! .maybe sebab panas kot

.gambar curik dari fb yeop
.kiteorang tak dera dia
.dia yang offer diri! ;D

.kat atas ni bukan pic tadi .pic lama kot .time chacha tolong abah bakar sampah dekat belakang rumah .i rasa banyakkkk lagi pic chacha yang lain .nanti lah esok esok i upload .dah malam, malas nak pergi mintak pada yeop ataupun along .eh ok lah, nanti update lagi

.nanyte all~
.havagudream :)
.bai bai!

.p/s:
.tadi TERmimpi ngeri
.sumpah i tak suka mimpi tu
.tapi lega lepas cakap dengan dia
.sayang lebih lahhh! :-*
♥ ♥ ♥

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.jangan lupa join Intan's Birthday Contest!
.click HERE to join~