.sangat-sangat-sangat mahu!

.salam all~

.i sangat-sangat-sangat mahu beli handbag baru!! .arghhh! .nak! .nak! .nak! .semalam i beli kasut baru, polo~ .authentic polo shoes tapi dia buat flat price .RM 20 je i tell u! .harga asal RM119 .haruslah i beli kan? ;) .ramai gila chinese beli .ada 3 colours .hitam, putih dan dark green .i choose white! .then i cakap dengan mama, lepas ni nak beli handbag pulak .actually banyak kasut patern lain tapi i berkenan yang ni pulak .semua RM20 .so, siapa-siapa yang berkenan, boleh suruh i belikan sementara stok masih ada! .ekekeke~

.heee comel kan?

.mama i ada beli handbag carlo rino hari tuh .colour white-light choc-dark choc black .cantik memang cantik sebab i yang pilihkan .then mama pun beli lah~ .harga dalam RM200 lebih .tak sure pulak .then mama cakap, dia nak bagi i handbag tu and dia nak beli handbag lain .i memang nak! :D .dah lah handbag tu baru lagi .tak sampai sebulan kot! .tapi i still nak handbag putih yang di-match kan dengan kasut polo i tuuu .anyone please belikan~ T____T

*macamni lah handbag mama*
.google image.

.i memang failed sikit bab berfesyen ni T_____T .any idea handbag macamana yang sesuai dengan kasut i neh? .i dah penat google .pening dah T____T .tolong ek! .thanks korang~ :)

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.i dah check application UPSI dan tak ada rezeki i dekat UPSI .so, focus on UiTM jer~ .sesungguhnya UiTM memang di hatiku .kah kah~~ .kalau i still nak jadik cikgu, kena la apply KPLI atau DPLI lepas habis degree nanti .only times will tell~

.sekarang i tengah survey-survey rumah sewa area UiTM bandar melaka since i tak dapat kolej, kena lah duduk luar .tapi i lagi suka duduk luar sebenarnya~ .hohoho .so, siapa-siapa yang ada contact number rumah sewa, bagitahu i ek! .thanks~

.ok, mahu pergi lunch .sudah kebulur gila ni! .makan nasi putih + tomyam.mama beli nasi ambang .abah pulak beli lontong .transformasi menjadi gemuk .yayyy!!

.bai bai! :)

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.jangan lupa join Intan's Birthday Contest!
.click HERE to join~