review blogshop kegemaran #1

.scheduled post.

.salam readers~


.wuu tak ada kerja sebenarnya .so, sementara nak tunggu benda ni siap, i tulis scheduled entry ni dulu .huhu .i sangat suka shopping .girls mana yang tak suka shopping sila angkat tangan .see? .tak ada kan? .haha macam lah nampak kalau korang angkat tangan pun .huhu~

actually, i dah selalu sangat online shopping .i jarang keluar rumah sebab tak ada transport .cuma ada moto buruk ego i tu je .walaupun i dah berjaya dapat lesen kereta, tapi kereta cuma ada 3 kat rumah ni dan yang bestnya itu bukan kereta i tapi kereta mama, abah dan along .so, i cuma mampu tengok dari jauh je *dah start dah cerekarama tv3 haha*

.hari ni, i nak review pasal blogshop Baby Kids Love kepunyaan kak anna yang comel :) .dekat blog ni, dia jual macam-macam barangan baby .i dah 2x ber-shopping dekat blog ni .dan yang pastinya, i belikan barang untuk chacha .i belikan dia legging .dan harga sangat-sangat-sangat berpatutan!

.ouh comelnya
.adik siapa lah ni ;)

.mula-mula, i beli sehelai je legging tu .saja nak test cantik ke tak bila chacha pakai .then, bila dia pakai, sangat cantik dan comel! .klik SINI untuk lihat kecomelan chacha yang macam angah dia .then, harus lah i pergi beli lagi~ .sehelai RM15 jerr .kalau dekat luar, harga dalam RM20 lebih .ada macam-macam size dan corak .so, kalau korang ada adik atau anak saudara, boleh lah belikan kalau beli banyak, dapat lah murah .baby boy pun boleh pakai jugak tau!

.serius, i suka berurusan dengan kak anna .she is a friendly person .baru-baru ni, i beli 4 helai legging lagi .tapi time tu, dalam account maybank tak cukup duit .cuma cukup untuk bayar 3 helai legging je .nak pergi walk-in ke bank, jauh pulak .so, i hutang lah dulu .then kak anna dengan baik hatinya cakap, bila ada duit baru bayar .dia boleh post dulu .then i cakap, dia percaya ke dekat i? .kang i tipu and tak bayar duit dia macamana? .then dia cakap, kalau i tipu pun, i takkan kaya dengan duit RM15 tu .ekekeke! .betul jugak ek? ;D

.owl & poddler

.yellow goat & chick

.chacha tak sabar-sabar mahu test

.esoknya tu, i terus bankin duit balance yang i hutang pada kak anna .pada i, kak anna sangat pandai cari customer .i mean, dia tak berkira sangat .so, no wonder lah bisnes dia maju .so, kalau korang berminat nak beli, meh ramai-ramai pergi blog kak anna .tak rugi lahh .banyak stok baru akan keluar .korang boleh pre-order .i memang suka buat review pasal benda yang i suka .i tak rugi apa-apa pun .heeee~ .banyak benda lain yang kak anna jual .servis memang terbaekkk lah! .weee~

.nanti i buat review pasal blogshop lain eh
.ada lah dalam 2-3 blogshop yang i suka
.nanti i share dengan korang

.till the next entry
.bai bai!

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.jangan lupa join Intan's Birthday Contest!
.click HERE to join~