.nasib baik i ni baik~

.salam semua~

.berkenaan dengan ENTRI INI yang i memaki hamun, marah marah dan tidak puas hati, i mintak maaf .memang kadang-kadang i tak boleh mengawal emosi .sedih kot kena macam ni .tapi nak buat macam mana kan? .buat apa nak deal dengan orang yang KONONNYA SANGAT PANDAI BERBISNESS

.thanks kepada korang yang bagi pendapat .i really appreciated ;) .sayang lebih lah dekat korang! :-* .tapi lepas fikir-fikir balik, i malas nak bermusuh dengan siapa-siapa .lantak dia lah~ .asalkan dia bahagia dengan isteri-isteri dia .HAHAHA!

.so, i dengan tak berapa rela hati nya akan
let go benda tu pada dia tanpa sebarang charge
.gila baik i ni kan?
.HAHAHAHA

.enough said
.malas nak cemarkan blog i dengan bercerita pasal
ORANG GILA ITU!


.biarlah dia murah rezeki dengan apa yang dia buat pada i
.aminnnn~

*doa orang yang teraniaya sentiasa makbul kan?*

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.oh yer~
.i tak jadi test JPJ esok .insyaAllah isnin depan
.so, weekend nanti akan jadi weekend terakhir i pergi driving class :)

.dan esok juga keluar result intake degree UPSI .i ada apply tapi i tak letakkan harapan yang tinggi untuk masuk UPSI walaupun i sangat menyintai profesion perguruan .ouh sangat seronok di kelilingi pelajar-pelajar .ouh i akan merindui kenangan sebagai cikgu di SK Parit No 5, SK Bukit Naning dan SMK Bukit Naning .dan di kesempatan ini, i nak wish GOOD LUCK kepada ex-students i di SMK Bukit Naning yang akan menghadapi SPM pada hari esok :)

.ex-students i, 5 SC 1

.tapi kalau tak dapat UPSI, i continue dengan sarjana muda pentadbiran perniagaan (kepujian) (pengurusan sumber manusia) pengurusan perniagaan yang membuatkan i tersenyum sampai telinga semalam .teehehehehe~ .nama course sikit punya panjang! .sebut HR kan senang *human resource*

.oh ya, mesti ramai yang pelik kenapa i terpesong jauh dari course land survey ke HR .actually memang i berniat mahu tukar course .i dah tak nak pergi site lagi, berjemur tengah panas, masuk hutan cari batu sempadan, korek-korek tanah, teropong-teropong lagi .ouh, enough is enough .i mahu bekerja dalam keadaan yang tenang serta ber-aircond .bukan di bawah cahaya matahari yang terik yang membuatkan orang yang gelap seperti i semakin gelap .teehehehe~

.eh ok lah,
mahu keluar shopping sebentar bersama kitkat parents i
.nanti i update lagi k
.bai bai!

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.jangan lupa join Intan's Birthday Contest!
.click HERE to join~