.dari celah celah stereng keretapi

.salam readers~

.fuhh! .i berjaya habis driving class around pukul 4 petang tadi .tapi tadi instructor i, abang gombak tu tak cakap apa-apa untuk test JPJ rabu ni .mintak mintak tak jadi .aminnnn~ .esok abang gombak suruh i datang driving class awal .pukul 8 am mesti sampai driving school .adehh .boleh ke i bangun awal ni T___T .i malas nak cerita panjang panjang pasal tadi .semuanya ok, cuma i tak berapa kuat nak turunkan handbreak time dekat atas bukit tu .lemah betul lah =.="

.scroll down.
.lapan tahun i tunggu nak masuk parking tau tak
.sempat i snap pic sendiri ;D

.terhegeh-hegeh budak depan i ni
*ceh, eksen pulak i ni kan? =.="

.tengok tangan i dah merah
.sakit woot pusing pusing stereng T__T

.tadi, along yang hantar i pergi driving class .chacha ikut sekali .sementara tunggu i habis class, along bawak dia main main dekat tanjung .gambar kat bawah ni, i curik dari along ;D

.scroll down.
.tak best langsung naik gajah tipu ni

.baru naik gajah tipu dah belagak
.lempang laju laju mau?

.tak ada seni langsung ambil gambar dekat cermin kereta
*i dengki sebenarnya sebab dia lagi kreatif
=.="

.mau mati ka buat mulut macam tu???

.dalam pukul 4.30 pm baru along sampai driving school .nasib baik i dah tukar pakai digi .sementara nak tunggu along sampai, i gayut lah dengan kesayangan i .teeehehehe~ *itu pun nak cerita ke?* .nasib baik i habis kelas awal dalam pukul 4 pm sebab dalam pukul 4.20 pm tu, hujan turun dengan lebatnyaaaa .huhu~

.time otw balik rumah
.chacha paksa i belikan dia super ring
.kopak duit i rm1.60
T__T

.HAHAHA!
.itu pun nak berkira ke? ;)

.k lah, mahu tengok sehati berdansa
.tatatatata~

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.jangan lupa join Intan's Birthday Contest!
.click HERE to join~