.damn celcom! #2

.salam readers~

.setelah penat memaki hamun-mengeji-mencaci celcom di ENTRY INI, i dengan suka hati-gembira jiwa & & & & raga, telah bertukarrrr kepada digi .i will follow youuu~ ;) .i baru je dapat simcard digi dari kesayangan i .dia pos semalam pakai pos ekspres dan hari ini dah sampai .pos ekspres memang terbaik lah! .dan siapa siapa mahu pos hadiah hari jadi, boleh guna khidmat pos ekspres yerr!

.dan i dah aktif kan number digi i dan secara automatik nya i telah me-nyahaktif-kan number celcom i yang sangat sengal itu .tapi number maxis, i masih guna ya tuan puan sekalian .jadi, siapa siapa yang simpan number celcom i tuh, SILA LAH DELETE .buat semak contact list anda jerr .teeehehehe~ ;) .walaupun digi tak berapa nak glamour berbanding celcom dan maxis, tapi kalau plan dia murah, siapa yang tak nak? .kan? ;p

.voice call/video call -- 13 sen/minit ke semua network
.MMS -- 20 sen untuk ke semua network
.SMS -- 10 sen untuk ke semua network


.i sangat suka bercakap .sebab tu i pilih digi walaupun coverage 3g dia tak meluas lagik .yang paling best, dapat TOTALLY FREE AND UNLIMITED CALL antara principal dan suppliment number .haruslah kesayangan i principal .dia kena bayar RM50 sebulan dan i pulak RM30 je rr ^^ .so, lepas ni boleh lah bergayut sampai kelahiran akan datang .kah kah!

.walaupun kiteorang long distance relationship, kiteorang dapat makan sama-sama, dapat minum sama-sama, dapat tengok tv sama-sama, dapat dengar radio sama-sama, dapat layan blog sama-sama, dapat main facebook sama-sama .bila pergi jalan-jalan, still boleh cakap dekat telefon .kalau agak agak tak nak cakap, senyap lah .lepas tuh bila rasa nak cakap, sambung balik .yay yay! .seronoknyaaaa~ ;D

.lepas tu dapat tidur sama-sama .eh tak tak, jangan fikir bukan bukan .maksud i, letak je handphone dekat telinga .then bila bangun subuh, jerit kuat-kuat dekat handphone "sayang!!! bangun cepattt!!" *kunun kunun nak kejut suruh bangun* .hahaha! .err tapi jangan lupa make sure batt handphone full .kang kalau batt flat, nak kejut macam mana? =.="

*gambar lama*

.wuuu seronoknyaaa .lepas ni, tak ada lah bil melambung lambung ke awan dania .okeyh lah, mahu bergayut~ .jangan jelesssss .wekkkk!

.bai bai!

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.jangan lupa join Intan's Birthday Contest!
.click HERE to join~