.bukan pramugari terlampau!

.salam all~

.wuuu i dah dapat kerja! .alhamdulillah .stewardess jerr .i report duty by next week .wish me luck ek~ .kat bawah ni ada gambar gambar i test kebaya yang bakal i pakai nanti .i kerja dengan MAS :)

.nasib baik kebaya ni i muat

.wuuu tak sabar mahuuu terbang!

.along try pakai baju i
.i've no idea kenapa chacha posing dengan pelampung

.mungkin sebab kemaruk
mandi air terjun untuk kali pertama!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.oke, i tipu
.i masih memegang jawatan
penganggur kurang profesional

.kebaya MAS ni my aunty punya
.dia bagi i time i pergi kedah hari tu
.hehehe!

.dia bagi baju ni sebab ni baju lama dia
.dia dah tak pakai dahh

.best pulak pakai kebaya ni
.my aunty ni kurus gila
.baju dia pun kecik
.nasib baik i kecik & & & comel
.teeehehehehe~

.errr kalau dengan ketinggian 152 cm dan berat 37 kg,
rasa rasa lepas tak nak jadik stewardess?

.HAHAHA!
.gila intan ini~
*jangan layan dia, please!*

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.jangan lupa join Intan's Birthday Contest!
.click HERE to join~