.bukan pramugari terlampau #2

.scheduled post.

.salam all~


.terasa mahu gelak tanpa henti bila di hujani pertanyaan yang sama .tapi yang ni i rasa lagi lawak .i tengok dekat wall fb kakak i .kawan dia yang post .i kenal kawan dia ni .i panggil dia kak sue ;)

.adehh .kenapa lah percaya yang i ni stewardess .i ni dah lah tak cantik tapi i comel kan kan kan, i kurang tinggi, kurang berat badan, kurang pandai speaking omputih .kalau speaking pun, berterabur .mana boleh jadi stewardess =.=" .buat kena gelak je~

.tapi mungkin sebab i macam nampak separa comel dengan kebaya aunty i tu .heee~ .ni yang sayang cik ritta lebihhhh ni *cik ritta = aunty i* .lain kali, kalau ada kebaya tak pakai, boleh bagi i lagik .boleh pakai time raya .saving sikit .kah kah!

.oke, cukup dah i merepek .sekarang, dekat sini, i dengan rasa rendah dirinya mahu memohon ampun dan maaf kalau korang terasa tertipu atau terpedaya dengan entry .bukan pramugari terlampau tu .i cuma main-main je .i tak niat pun nak tipu korang .dekat entry tu pun, i dah tulis i main main kan? .i mintak maaf ek .korang tak marah i kan? .korang sayang i kan? .cepat cakap! .kalau tak, i nangis! T__T .kalau tanak maafkan, i tanak blogging lagik lahh *cobaan mengugut ekekeke!*

.kalau korang maafkan i,
comment lah entry ni ek

.thanks a lot
*buat muka innocent*

.bai bai!

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.jangan lupa join Intan's Birthday Contest!
.click HERE to join~