.bila pakai tudung, nampak MACAM matang!

.salam readers~

.wahh rasa macam lamaaaaaaaaaa sangat i tak tulis entry padahal baru sehari .entry sebelum ni pun sebenarnya scheduled post .gila pemalas i ni kan? T___T .i penat ni, baru balik dari melaka .pergi melawat my uncle yang sakit .gerak dari rumah petang .lepas visit my uncle tu, pergi rumah nenek tunang along i, ada kenduri kesyukuran .kiteorang sampai rumah nenek tunang along dalam 8.30 pm .penatnyaaa mahu cerita~ .jadi mahu tepek gambar perasan comel saja ekk ;)




.scroll down.



.eh ni gambar semalam,
time pergi kulai rumah pak long
.dah pandai sikit-sikit pakai tudung
.practice make perfect aite? ;)

.tak ada lah buruk sangat i pakai shawl kan?
.hiks! ;)

.dari tudung, baju and kain, semua nak biru ekk
.HAHAHA!

.posing dalam kereta dengan along

.we are sisters!
.tapi muka lain ekk
.i comel sikit kot ;)
.ni dekat rumah nenek abang wan
*my future BIL*










.lepas kenduri settle, kiteorang gerak balik muar .along tak balik, tidur situ sebab tolong kemas .i balik dengan mama, abah & chacha .tak snap pulak picture doang sebab kiteorang pergi kereta asing-asing .i dengan along naik viva, mama abah and chacha naik exora .sampai rumah dalam pukul 12 am tadi .penatnyaaaaaaaaaa!

.oh ya, sabtu lepas i dapat parcel .yay! .dapat birthday present dari sis ian .dia bagi i baju .sayang lebihhhhh lahhhh dekat sis! *korang tanak bagi i hadiah ke? ;p*

.scroll down.



.thanks sis~

.t-shirt yang comel untuk budak yang comel
.hikss~

.abaikan muka budak kecik yang pucat itu
.focus pada baju comel itu saja ye~


*muka lagi 1o days nak genap 23 y/o!*

.eh, tapi betul lah kan?
.bila i freehair,
muka i nampak macam kanak-kanak rebina
.bila pakai tudung macam mak budak

.eh tak tak
.macam matang sikit
.MATANG KE??

.HAHAHAHAHAHAHAHAHA!

.rasa mahu muntah dengan statement itu
.gila perasan!

.k lah, mahu tidur dulu~
.nanyte korang~~