.bagai anjing dan kucen~

.salam all~

*kau fikir bibir kau sexy macam angelina jolie?*

.wuuu bingit telinga i setiap hari dengan si chacha dan adik bergaduh untuk tengok tv .i dah malas nak berebut tv dengan chacha .confirm dia menang punya! .dekat ruma ni cuma ada 2 tv jer, satu ada astro, satu lagi tv biasa .bila semua orang nak tengok astro, mesti lah ada yang kena mengalah .dan yang pasti, orang yang mengalah itu,

"angah, tengok afiq ni .dia tak bagi saya tengok kartun"
"angah, pukul afiq, pukul ia"
"abah kata, jangan tengok towi! *tv* "
"saya nak tengok miki maus"
"jangan tengok lah, nanti abah marah kang"

.chacha tu biasa lah, sikit sikit guna nama abah .elehhh, kau fikir angah kisah? .hari hari doang macamtu! .cuma mama saja yang mempunyai kuasa veto memegang remote tv .i malas dah nak bertekak dengan chacha .sebab dia akan nangis tanpa henti .so, i lebih prefer online tak pun i layan cd .tak pun gayut telefon dengan sang pencinta .kah kah~ *tak ada kena mengena*

.huu sabar je lah bila mempunyai adik yang berperangai seperti anjing dan kucen .tapi i confuse, yang mana satu anjing, yang mana satu kucen! .HAHAHA! ;D .oh ya! .semalam birthday adik yang ke-15 .wish u happy belated birthday ehh .pukul 12 malam i sms dia, sebab dia dah tidur .i tulis macamni,

"hepi besdae adik! .adiah tak dek,
pelempang ade .mau? .hahaha!"


.best kan ada kakak macam i?
.HAHAHAHAHAHA!

.eh ok lah, mau lunch~
daa daa!

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.jangan lupa join Intan's Birthday Contest!
.click HERE to join~