.BABY IN BABYKIDSLOVE APPAREL~

.salam all~

.yay! .i dah balik dari kedah .actually i bukan pergi sik tapi pergi yan .i tersilap dengar mama cakap =.=" .i tak larat nak update pasal kat kedah tu .esok esok lah i update ek .tapi i TERrajin nak masuk contest pulak .ekekeke~ .BABY IN BABYKIDSLOVE APPAREL~ .so, siapa siapa nak masuk, boleh klik SINI

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.chacha memang tak reti buat fake smile
.mesti mulut senget senget
.cuba tengok legging yang dia pakai
.comel kan?

.nak test handbag buruk angah lah!

.chacha comel kan
.kan kan kan??
.comel macam angah

.dekat depan rumah saudara di yan, kedah

.seronok sangat dia! :)

.ololololo sian dia penat
.sampai tertidur tidur

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.nama.
.intan nurbatrishya.

.nama ibu.
.esah binti anang.

.tarikh lahir.
.7 december 2006.

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.syarat-syarat.

Pertama : Uols perlulah menjadi follower Babykidslove Online Boutique dan mesti add http://babykidslove.blogspot.com kat blog link uols.
- done (◡‿◡)
Kedua : Uols perlu copy banner diatas dan paste kat entri dan sidebar uols dengan linkback ke blog ini.
- done (◡‿◡)
Ketiga : Buat entri dan Uols uploadlah gambar baby uols dengan menggayakan LEGGINGS@TIGHTS. Tak kisahlah uols beli leggings & tights tu kat mane janji mengikut syarat saja. Jangan lupa letakkan nama baby, tarikh lahir dan nama ibu ye.
- done (◡‿◡)
Lastly : Sila hantar link entry anda ke babykidslove@yahoo.com
- done (◡‿◡)

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.harap harap chacha ada luck kali ni .before ni pernah masukkan chacha contest tapi tak ada rezeki T__T .fyi, ni first time chacha pakai legging .i beli legging ni dekat BaByKiDsLoVe Online Boutique .online shop yang buat contest ni .mula mula i saja je nak try tengok dia pakai cantik ke tak .bila sampai je legging ni, i suruh die test .then dia cakap

"angah, pelik lahh"

.mungkin sebab lengging ni ketat kot .dah nama pun legging, memang lah ketat .tapi lama-lama dia suka pulak sebab semua orang puji dia comel .teeehehehe~ .so, lepas ni, i nak belikan dia legging ni lagi .kalau i pakai, mesti lah i kena marah dengan mama dan kesayangan i .da tua tua pun nak sexy sexy lagi .dah nak masuk 23 tahun kot T__T

.k lah, semoga chacha ada luck! .so, dapat lah dia legging baru! .sebab hadiah untuk contest ni adalah~~

HADIAH PERTAMA
Sehelai Romper + Matching Tights
(Ikut jantina & Saiz pemenang)

HADIAH KEDUA
Sehelai Leggings
(Ikut jantina & Saiz pemenang)

HADIAH KETIGA
Sehelai Leg Warmer
(Ikut jantina & Saiz pemenang)

.owner online boutique ni, kak anna cakap ada hadiah misteri untuk peserta pertama .i tak tahu lah i peserta num berapa .hehe~ .so harap harap korang dapat doakan chacha menang ek! nanti dapat legging free satu! :) .aminnn .itu saja mahu update .till the next entry .daaa~

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.jangan lupa join Intan's Birthday Contest!
.click HERE to join~