.saya yang batak, sekian!

.salam~

.weeee~
.i have tried something new ^^

Photobucket

.actually saya selalu tengok benda ni
.dekat blog cousin saya
.suka sangat tengok sebab cantik
.tapi tak tergerak pun nak buat time tuh

.tapi disebabkan hari ni, kebosanan yang melampau
.plus tak tahu nak update apa kat blog
.so, saya try lah buat animation gif ni

.tak sampai 5 minit, siap!
.senang rupanya, ingatkan susah tadik
.kalau tau, dari dulu dah buat
.ekekekeke~

.lepas tuh haruslah main benda ni banyak-banyak kali
.batak kan kan kan?

.ah peduli hape~
.saya yang batak
.bukan korang~

.HAHAHA!

.oke, tuh je nak update
.bai bai~