.photoshoot bersama aril tercinta~

.salam semua~

.hahahaha~
.kesinambungan dari entry semalam

.wake up intan!
.jangan berangan lagik
.dia ni seorang pun tak terlayan,
lagi mahu gedik santai dengan aril

.actually mahu cerita pasal semalam
.semalam saya pergi kedai gambar
.mahu ambil gambar pasport
.teeehehehe~

.saya tak ada gambar passport
.kalau ada pun, freehair
.actually saya mahu isi form ini,
.so haruslah letak gambar saya yang ayu + sopan santun + lemah lembut + cantik menawan kalbu dan segala bagai yang sweet-sweet lah
.kan kan kan?

*sementara tunggu my sista draw duit hehe*

.gila hape nak letak gambar freehair rambut kaler-kaler!
.lum apa-apa lagik, form saya dah kene reject
o(╥﹏╥)o

.sempat pose depan pintu rumah
.time mahu pergi kedai gambar
.nak pergi photostate segala bagai sijil sekali
*apesal nampak gemuk+buruk ek?*

.saya pun tak tahu macam mana rupa gambar pasport saya tuh
.hari ni baru siap, saya suruh abah pergi ambil
.kalau comel, saya post kat blog
.kalau comot, saya tak mau tunjuk!
.ekekekeke~

.apa-apa pun, wish me luck oke! ;)

.currently i'm jobless
.dah tak jadik guru
.sebab dah habis kontrak
.dah tak jadik translator
.quit atas sebab-sebab tertentu
.biarlah rahsia ;p

.err korang ada kerja kosong untuk saya tak?
.heee~

.duduk rumah jadik surirumah
.jaga chacha, jaga nenek
.biarlah saya berbakti dengan mereka
.duduk rumah pun dapat duit gak
.if saya nak turun kL untuk jumpa dia pun,
.mama bagi permission + duit
.cuma pergerakkan terbatas lah
.tak leh lepak sampai malam
.huehuehue~

.saya ada apply degree UiTM intake dec
.kalau ada rezeki, alhamdulillah
.kalau tak ada, by nextyear haruslah gigih mencari kerja tetap
.dengan berbekalkan diploma ;)

.so sekarang, sementara nak tunggu december,
.saya boleh praktis siap-siap untuk 4-5 tahun lagik ;)
*belajar masak selain dari scramble egg!*

.
.
.
.
.eh aril macamana?
.ni yang rasa serba salah ni~
.huehuehue~