.nak gelang tu, tapi.............

.salam all~

.tadi i masuk 1 blog ni, blog cik violetless .dia ada buat giveaway .nak bagi gelang yang dia beli dekat sabah pada visitor dia yang ke 1757 .then, time i masuk tadi, i dapat 1757! .haruslah i excited, terus print screen bagai .i pun tulis dekat shoutmix dia yang i dapat num 1757 tu tapi ada others visitor yang dapat number yang sama

*ni screen shot 1757 tu*

*close up sikit*

*kalau ada rezeki, i akan dapat gelang ni*

.ouh sedihnyaaa .i nak gelang tuuuu *jerit jerit sambil hentak kaki* .tapi kalau tak dapat, i pasrah .mungkin bukan rezeki i nak dapat gelang tu .terpaksa lah kesayangan i bagi i gelang white gold atau platinum sempena birthday i bulan 12 nanti~ .hahaha! .tak ada kena mengena .tetiba plak kan? .eh dah dah, i nak tidur .esok kena bangun awal .bibik macam i memang kena bangun awal .kena pura pura tunjuk rajin sikit .lagi lagi dah hujung bulan ni .gaji dah nak masuk .kah kah kah! *mama, bulan ni bagi bonuh okeyh! hahaha*

.nanyte all~
.havagudream!