.Miela77 Aksi Di Aidilfitri Contest~

.salam semua~

.contest lagik! hehe~
.actually dah lama nak join contest yang kak eila buat ni
.tapi tatau nak pilih gambar mana
.since kak eila dah tanya bila nak masuk,
.saya ambil jek lah mana-mana pic ;p

.kak eila ni jual macam-macam benda
.yang jadik favourite saya ialah ikan pekasam
.dah 2 kali kot beli ngan dia
.ekekekek~

.kalau korang nak masuk, klik kat SINI

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

Apakah Syarat-Syaratnya?

Pertama : Uols perlulah menjadi follower Miela77 dan mesti add http://miela77.blogspot.com kat link kengkawan uols.
- done (◡‿◡)

Kedua : Uols perlu copy banner diatas dan tepek kat entri dan sidebar uols dengan linkback ke blog daku.
- done (◡‿◡)

Ketiga : Buat entri dan Uols tepeklah gambar Aksi Di Aidilfitri yang paling spontan dan cerita ttg aksi tersebut. Tak kisahlah aksi macam mana dan zaman bila janji spontan dan mencuit hati sesiapa yang melihatnya. Kemudian, beritahu daku kenapa uols perlu dipilih sebagai pemenang.
- done (◡‿◡)

Keempat : Ceritakan apa yang uols tahu tentang Produk UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal. Penceritaan yang kreatif akan meraih markah bonus.
- done (◡‿◡)

Hadiah Tambahan

Kelima : Sekiranya anda membeli UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal bernilai RM57, anda layak dinilai berasingan dan mendapat hadiah tambahan bernilai RM40 yang berupa produk UK Antivirus dan Bio Aura. Hanya perlu nyatakan nombor track Pos Laju yang uols dapat semasa penghantaran didalam entri uols sahaja. Pada yang belum membelinya, uols boleh order dan automatik uols layak untuk dinilai bagi hadiah tambahan ini. *tak sempat nak beli huhu*

Keenam : Sila tinggalkan komen di kotak komen entri ini dengan menyertakan link entri uols dan email address.
- done (◡‿◡)

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.Miela77 Aksi Di Aidilfitri Contest

.gambar ni time raya pertama tahun ni .along set timer kat digital camera dia tapi tersilap setting .terus auto-capture pic ni .semua orang dah ready tapi tiba-tiba tercapture .haruslah saya tergelak! .saya dengan mama jek yang tergelak besar .yang lain biasa-biasa .chacha pulak boleh buat muka blur .cis! =.="

.saya rasa saya boleh menang sebab ni lah satu-satunya gambar aksi spontan saya + family .sebab gambar-gambar lain semua cam-whoring! .wakakakaka! :D

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.Produk UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal

.produk ni adalah antidot H1N1 yang diformulasikan oleh Dr. Wan Mahani Zainal Abidin Serologist, (Ex Research Development Petronas PRSS dan kini menjadi Penyelidik Chemicals/Kimia Bertaraf Antarabangsa serta Senior Business Advisor Dunita Corporate World.

.diujikaji selama 27 tahun merangkumi lebih 5 ribu pesakit (Clinical Trial).

.produk ni boleh disapu di hidung tuk membantu melegakan pernafasan, titik 2-3 titis ke dalam mulut atau secawan air suam/mana2 air dan minum 2 kali sehari atau bila perlu untuk menambahkan oksigen dalam badan secara tidak langsung membantu pernafasan.

.sekarang ni pun musim H1N1, so produk ni memang bagus untuk menghindarkan dari dijangkiti virus jahat itu .selain dari itu, ia juga bagus untuk pesakit asma, kurangkan suhu badan bila demam panas, luka melecur dan batuk selsema. ini serius. korang boleh baca testimonial pengguna dekat SINI.

.harga produk ni pun amat-amat berpatutan

Botol Kecil (RM20 termasuk pos)
Botol besar 100ml (RM150 termasuk pos)

.produk ini halal dan mengandungi abstract herbal, bio antivirus catalysis, multi-oil abstract and synthesis, seagrass-citranella

.korang pun boleh jadik agen kalau nak sebab kak eila akan bagi komisyen yang sangattttt lumayan! .contact beliau oke!

miela.77@gmail.com

.untuk maklumat lanjut, klik SINI

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.heee~
.oke done semua syarat contest kak eila
.harap ada luck!
.aminnnn~ (◡‿◡)

.DAN!
.kalau korang nak beli ikan pekasam
.yang sedap gila sehingga menjilat jari dan menambah nasik,
.klik SINI tau! .gerenti tak rugi ^^