.the girls' day out ^^

.salam all~

.sori i lambat sikit update blog untuk hari ni .dah masuk hari sabtu pun .teeehehehe~ .tengahari tadi internet i buat hal, so hari ni i habiskan masa untuk main game dota and tengok cd knight rider .i main game sekejap je, then i tengok cd .time i tengok cd tuh, tiba tiba i terlelap .then adik i kejut, sebab dia nak pinjam pc, main warcraft

.then petang tadi, kakak i ajak pergi karaoke .since i kebosanan kat rumah dengan internet tak ada, baik i ikut dia keluar .kiteorang keluar ber-4 termasuk 2 orang kawan dia .semua sekali cikgu termasuk i walaupun i dah kena pecat pencen .kah kah! .kiteorang pergi karaoke biasa biasa jek .yang satu lagu RM1 tuh .kiteorang nyanyi 20 lagu! .hahaha~ .nyanyi lah sampai muntah tapi seronok sebab asyik gelak gelak je .havoc gila tadi~

.last week i ada pergi karaoke dengan kakak i .tempat dia much more selesa dari yang i pergi tadi .harga sama, tapi dekat square 1 batu pahat .kali ni, i pergi dekat giant muar je .tapi layan je lah~ .orang belanja ;D .kat bawah ni pic kiteorang tadik .i malas nak buat scroll bar .tengok je lah ek! .kah kah!

*i tengah tunggu kakak i bersiap*
.comel kan kan kan? ;)

*ouh comel kan beg i? hehe*
.beg chacha ni, i pinjam, handbag i dah nazak T_T

*susah gila nak pilih lagu*
.time ni lagu cinta by misha & jac

*i, kakak i, kak asiah & kak ida*
.havoc gila dieorang ni!

.k lah, i nak continue tengok cd knight rider .err actually i kena tidur awal sebab esok nak pergi dating dengan kesayangan i driving class tapi macam malas pulak nak tidur .padahal i dah menguap banyak kali .hehehe~ .k, esok kalau i sempat, i update lagi .and kepada siapa siapa yang ada tinggal comment dekat chat box i, sorry sangat sangat sebab i tak sempat nak reply satu satu .esok i jawap semua soalan korang ek! ;) .nanyte then~ .daa~

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

p/s:
.esok my besties ajak pergi karaoke dekat batu pahat
.err nak pergi ke tak ek?
*thinking*