.contest wansteddy : love teddy bear~

.salam semua~

.another contest yang saya masuk~
.hoye! hoye!
.hehehe!

.closing date contest ni
.15 october 2009
.so ada lagik 2 hari
.nasib baik sempat! ^^

.siapa-siapa nak masuk, boleh klik SINI

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.ni gambar saya & boyfee tercinta time
.majlis convocation saya may lepas

.saya suka gambar ni sebab kami nampak comel
.saya nampak matured sebab pakai baju kurung, bertudung
.kalau jumpa bakal mak mertua mesti lulus punye! hehe
.dan yang paling best sebab dapat a bouquet of roses!

.err beliau bagi saya bunga je
.ingat nak bagi teddy bear yang besar macam gajah!
*even dah habis convo, if nak bagi pun, best gak! ;p*

.dan kalau dapat dari contest ni pun oke gak sebab

.i teddy bear!!!
.weeeee~

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.mari move on ke check list syarat-syarat entry

Syarat-syarat Wansteddy Contest

1. Jadi follower wansteddy.
- done (◡‿◡)

2. Taruk link blog wansteddy kat bloglist anda.
- done (◡‿◡)

3. Tepek banner contest wansteddy kat sidebar blog anda.
- done (◡‿◡)

4. Sediakan satu n3 yang bertajuk contest wansteddy: love teddy bear.
- done (◡‿◡)

5. Adakah anda meminati teddy bear? Berikan jawapan ya atau tidak.
*ya~ saya suka sangat-sangat! * - done (◡‿◡)

6. Tepek gambar mana2 gambar anda atau ahli keluarga anda yang paling anda sukai. Tak kisah la gambar masa kecik mahupun gambar terkini. Pastikan gambarnya jelas. Anda dialu-alukan meletakkan gambar bersama teddy bear (tiada paksaan). *akak cakap boleh letak gambar without teddy bear kan? .heee~*
- done (◡‿◡)

7. Ceritakan kenapa anda sukakan gambar tersebut.
- done (◡‿◡)

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.semoga saya ada luck untuk contest ni
.aminnnn~ :)