.bra, panties, pad, pantiliner dan yang sewaktu dengannya~

.scheduled post.

.salam all~


.saya nak gelak dulu!
.ekekekeke~
.gila gedik tajuk entry kali ni

.benda-benda tuh haruslah semua perempuan tau
.tapi lelaki mesti lah lagi expert!
.korang tak payah lah nak kelentong~~
.mengaku jek lah!
.ekekekeek~
.comel kan gelas ni?
.tak leh letak pic lain
*.bahaya! .hahaha!*

.errr actually saya sangattttt segan bila cerita hal ni .dulu time study kat UiTM, kalau nak beli barang-barang tersebut haruslah saya malu .mesti saya main nyorok-nyorok di sebalik kawan-kawan saya yang badannya lebih besar dari saya~ .ekekeke~

.paling saya tak suka bila time nak usha-usha barang-barang tersebut, promoter lelaki dok tengok-tengok then senyum-senyum .memang rasa mahu lempang jek lah! .dari nak beli, terpaksa cancel .bengang betul lah .alergic sangat dengan lelaki macam tuh! .bengong~~ .korang kan ada mak .mak korang tak pakai ke? .mangkuk punya jantan lelaki!!!!!!

.memang malang lah awek atau bini lelaki tuh~

.tapi bukan semua lelaki macam tuh .ada sekali tuh, saya nak beli pad .ekekeke~ .then cashier tuh lelaki .adehh~ .saya rasa nak lari je bawak balik pad tuh .hahaha~ .tapi saya control macho .saya buat tatau je dan buat muka serius .tapi abang tuh baik kot .dia wrap pad tuh dengan surat khabar lama dan letak pad tuh dalam plastik gelap .huhuhu~ .tenkiuuu encik abang cashier .jasamu di kenang! .so tak ada lah malu sangat pegang bag plastik tuh! .huehuehue~

.err tatau nak cerita apa lagik pasal hal ni .segan kot~ .hahaha! .tapi memang betul lah .lelaki lebih expert! .gila kentang lah! .kalau bra tuh, siap tau size or cup apa .lepas tuh, pasal pad pulak, siap leh tau yang wing ke, overnight ke.. perghh..kagum gila ah! .ntah dari mana doang berguru pun saya tak tahu .tapi biasa lah .kalau keinginan ingin tahu tu sangat menebal, mesti doang cari info sampai ke lubang cacing! .google sudeyyyy~

.mesti korang pelik kan macamana saya tahu pasal lelaki
.err sebenarnya saya lelaki kot~
.wakakakaka!

.larikkkkkkkkkkkkkk!

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.pstt!
.ini bukan entry lucah
.ini kenyataan
.kalau ada pun, sikit-sikit je
*pinjam tagline kak geli-geli*

.nak lagik lucah ke? .esok-esok lah~ .huehuehue~