.biodata si batak~

.errr ramai tak tahu makna
.BATAK
.tuh ek?

.cuma key seorang je macam tahu makna batak
.mungkin kah beliau memang dari suku kaum batak?
.ianya masih misteriiiiiii~
.HAHAHAHA~

.errr actually, .saya pun tak tahu
.saya main sebut jek dalam my previous entry ^^

.batak dari apa yang saya tahu tu macam perangai yang agak kolot dan jakun terhadap sesuatu .pandai-pandai je saya bagi definisi sendiri .wakakaka! .then saya tanya la si boyfee "b, batak tuh apa ek sebenarnya?" .then dia cakap "macam outdated atau ketinggalan zaman" .senang cakap macam old-fashioned .ceh! .pandai-pandai je kiteorang neh ek! .kakakakaka~

.then saya tak puas hati, saya rasa batak ni macam nama suku kaum .saya cakap dengan hairi, tapi dia tak percaya .biasa lah, pelajar pintar macam dia mana nak percaya cakap pelajar yang lebih pintar daripada dia .kekekeke~ .then saya google, tengok kat wikipedia .keh keh keh! .semangat gila! .then dia keluar macam kat bawah ni .korang baca lah sendirik .malas mahu explain ;)

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

BATAK may refer to:

Ethnic groups


Locations
Other

1) .Batak massacre
2) .Batak Pony
3) .Huria Kristen Batak Protestant
4) .Radoslav Batak (born 1977), Montenegrin football defender
5) .Batak Fitness System - machine designed to improve reaction, hand eye co-ordination and stamina

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.itu saja biodata ENCIK BATAK yang korang naaaakkk sangat tau
.SILA LAH BACA EK!
.penat copy dan paste ;)

.eh korang mahu tengok gambar beliau tak?
.kejap ek, saya mahu google
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.oke, tengok kat bawah ni

.handsome jugak ek bila tengok sekali imbas
.tapi bila tengok lama-lama, SCARY pulak


MAMA...
ANGAH TAKUT !!!
.
o(╥﹏╥)o



*terpaksa tidur dengan mama malam ni*
=.="