.ANDA GEMUK?

.salam semua~~

.uit uit~
.mahu promote
produk minyak kelapa dara Coco Camila

.sekarang ada promosi~
.i dah sediakan pelan yang hebat menarik tertarik d bomb
untuk customer kesayangan i

.ada 3 pelan ye tuan tuan dan puan puan~

1. SIMPLE PLAN
1 botol hanya RM 30 sahaja

2. REFERRAL PLAN
1 set = 3 botol harga RM78
Repeat buy RM70 sahaja
*offer sehingga 31 disember*

3. CRASH PLAN untuk rawatan berat badan
(BMI<35) HOT!

VCO 1500ml untuk sebulan
Sol solution 10ml (garam bukit tulen dan garam laut tulen)
Harga RM350 sahaja

.gila kan semua pelan ni!!
.memang berbaloi baloi

.kalau korang semua mahu jadik dealer,
boleh contact i di

intanurulfateha@gmail.com

.tak pun YM dengan i di

bubble_buzz@yahoo.com


.kalau korang nak testing dulu, ambil lah pelan 1 tuh
.simple plan
.eh bukan penyanyi barat tuh tau!
.ekekekeke!

.kalau ada apa-apa nak tanya, boleh contact i guna email dekat atas tu
.tak payah malu atau segan ekk~

.mama i nurse, dan dia memang pakar dalam bab kesihatan ni
.kawan-kawan mama pun dah ramai beli produk ni
.boleh kurus secara sihat
.JANGAN MAKAN PIL PIL KURUS
.sangat MERBAHAYA!

.korang boleh tengok dekat blogshop i kalau nak tau apa-apa info
COCO CAMILA VGO

.dan dekat blogshop i ni, ada calculator BMI
.boleh tahu tahap kegemukan korang semua
.kalau kurus pun, boleh jugak guna minyak ini
.i pun guna jugak sekarang untuk stabilkan berat i :)
*untuk orang kurus pun boleh ye*

.pada yang tak tahu macamana nak guna minyak kelapa dara ni, korang boleh :

1) .makan macam tu je .nanti korang akan rasa kenikmatan dekat anak tekak time nk telan .lepas tu korang akan rasa keharuman bau minyak ni .i dan chacha suka letak minyak ni dekat hidung kiteorang sebab wangi! .heee~
2) .campur dalam air suam lepas tu minum macam biasa
3) .campur dalam air kopi atau teh
4) .campur dalam jus buah buahan
5) .ganti mentega atau margerin dengan minyak kelapa dara ni then sapukan keatas roti bakar
6) .campurkan bersama nasi, bubur dan sayuran yang telah dikukus
7) .pada siapa yang suka makan salad, boleh ganti minyak zaitun kepada minyak kelapa dara sebagai kuah salad atau dressing salad

.woooh memang lazat~

.kalau korang macam tak berapa percaya cakap i yang jujur ni *sob sob sob*, korang boleh google sendirik dan tengok khasiat dan penggunaan minyak kelapa dara ni :) .nanti jadi macam anak dara i tell u~ .tengok je lah mama i yang cantik menawan itu! .kah kah kah!

.cantik kan mama i?
.i dah cakap dah~
.anak dia je terlebih cantik =.="

.nanti jangan lupa email i untuk apa-apa soalan dan info ye!
.sebelum terlupa, minyak ini pun sesuai untuk hindar sakit h1n1!

.klik SINI untuk tau tentang manfaat VGO ini~

.itu saja mahu update~
.daa~~