.waktu tidurku terkorban!

.selamat petang ^^

.ouh sangat mengantukssssss~ .tidurku terganggu oleh anak-anak murid kesayangan datang beraya! .memandangkan saya seorang guru pencen berwajah muda dan comel, saya tetap melayan mereka .semalam tidur dalam pukul 1 am .tu pun terpengsan lepas tunggu si boyfee lambat reply sms .dia otw balik puchong dari perlis *kampung halaman* semalam .beliau sampai puchong around 4 am .terus call saya .3x call tak dapat .yang ke-4 baru saya angkat .gayut-gayut sampai pukul 5 am .teehehehee~ ;)

.then mama kejut pagi tadi dalam 7 lebih sebab nak bagi nenek breakfast .lepas settle, haruslah saya top-up tidur semula .tersangattttttt lah mengantuk! .then dalam 11 am, adik kejut saya .die cakap, my ex-students datang .aiyak~~ .kenapa tak call before nak datang? .saya belum mandi .haha .nasib baik girls je yang datang .so, cepat-cepat pergi mandi .then borak-borak dengan doang sampai pukul 12 lebih .lepas salam-salam minta maaf + duit raya, doang pun balik .tenks sebab datang ek! :)

.scroll down.
.sarwiwin in the pink kurung
.atikah in the purple kurung

.form 4k1

.lepas kemas-kemas, saya pun lepak bilik .before tuh, suap nenek lunch dulu .lepas settle, ingat nak tidur .then dengar suara budak kecik bagi salam kat pintu gate belakang .gi tengok, rupanya ex-students saya time mengajar kat sekolah rendah .hoho~ .so, suruh lah dieorang lalu pintu gate depan .tak larat mahu cerita sebab mengantuk gila .layan pic je la ek! ;)
.scroll down.

.gigih naik basikal tengahari buta!


.budak ni form1 + darjah 6
.kecik gile!

.chacha dapat kawan

.mewarna sama-sama

.doang ni darjah 4

.ni zainal, darjah 4
.dia yang suruh saya snap pic dia huhu

.senyum!

.rambut budak ni comel gila!
.curl~

.candid!

.candid again~

.6 orang semuanya
.tenks sebab datang ruma cikgu! (:
*cari mana saya ;p*
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.nah,
.tengok muka bekas cikgu yang comel ni
.kuikuikui~

.kepada ex-students ku, meh la datang rumah! ^^
.err kepada yang bukan ex-students pon bole datang~