.sorry to say but i have to~

JANGAN PAKSA AKU FOLLOW DAN LINK KAU. AKU PUN TAK SURUH ORANG FOLLOW AND LINK AKU. TOLONGLAH IKHLAS. JGN BUAT BLOG MCM FRIENDSTER, MY SPACE DAN FACEBOOK. AKU TAK SUKA.

.ganas tak?
.hahaha tu bukan ayat saya
.tapi ayat my best virtual buddy, saadah
.siap font merah lagi tuh~
.hahaha

.saya pun macam dia
.tak payah follow blog saya
.dan suruh saya follow blog anda semula

.sorry to say but saya ada cara saya tersendiri untuk berblog

.tak payah kumpul follower banyak-banyak
.bukan dapat award pun

.tapi kalau tiba-tiba mood saya baik,
.saya akan follow anda semula
.tu pun lepas view page anda
.kalau saya rasa saya suka, saya follow
.kalau saya tak suka, saya blah keluar

.dan kepada siapa-siapa yang saya follow,
.sorry if ade certain entry anda saya tak drop komen
.saya baca cuma tak tahu nak komen apa
.hehehe ^^

.sorry saya agak kurang sopan hari ni
.tapi saya tak nak jadi orang yang hipokrit~

.pstt~
.jangan cakap saya sombong tau!
.hiksss ;p