.saya tengah marah ni!!!

.scheduled post.

.memandangkan saya suka post entry banyak-banyak dalam sehari, jadi entry ni saya jadikan scheduled post je .sempat lah korang semua baca entry yang saya baru post pukul 10.36pm tadi

.entry ni khas untuk makhluk berwarna pink ni


.sori tak ada gambar makhluk tu .nasib baik dekat google banyak .tu pun terpaksa tapis-tapis .nak letak gambar yang iras makhluk tu, takut saya muntah kat blog sendiri pula .lepas tu, kena samak pula blog ni .tak memasal! =.=" .banyak lagi kerja lain saya boleh buat

.blog saya yang suci murni ni pun tak sudi nak terima nama makhluk tu .sangat memualkan oke! .kalau tengok orangnya lagi mahu muntah .tengok kat bawah ni .saya tak dapat tulis nama makhluk tu sebab dah auto cencored~ .kenapa la saya kenal dengan makhluk gila macam dia ni dulu .menyesal sangat-sangat!!! .arghhhhhhh!! damn!!!!!!

.m******d n***b bin *****n

.kepada kau
.aku benci kau
.aku benci kau sampai mati!

.kau sangat berani keluarkan
.statement berani mati tu petang tadi

.kau memang tak layak hidup

.kau patut mati!!!
*hahaha takut tak?*

.orang macam kau patut mati kena langgar dengan lori enam belas tayar *eh lori trelar ada berapa tayar ek?*, tak pun kena langgar dengan keretapi!!! .tak kira lah kena langgar dengan apa pun, janji kau mati!

.aku tau kau takkan baca entry ni sebab kau buta IT
.tapi aku peduli apa
.aku tengah marah ni!
.eiii geramnye!!!!!!!


.maybe i'll forgive u someday,
.BUT I'LL NEVER FORGET!


*sori kalau entry agak kasar plus kurang ajar*
T_T