.ouh sangat bahagia bagai di lamun cinta pandang pertama~

.salam kawan-kawan~

.petang tadi saya pergi beraya ke rumah besties tercinta~ .kami cuma pergi bertiga, saya laila dan zafirah .dieorang ni besties saya dari sekolah rendah lagi .kami memang rapat sangatttttttt! .mula-mula laila pick up saya kat rumah then kiteorg gerak g rumah zafirah .lepas borak-borak, lepak-lepak, gosip-gosip, kami terus gerak ke rumah saya semula .hehehe~ sempat ambil pic .gedik santai .hoho ^^ .lepas gi rumah saya, gi rumah boyfriend laila, nasir .malas mahu type panjang-panjang .layan je gambar kat bawah ni ek! ;)

.scroll down.
.3 sekawan
.me, laila & zafirah

.gedik seorang-seorang ;p

.dapat makan laksa kat ruma nasir
*boyfee kepada laila*

.my laksa asam
.sedap! (:

.loving couple
.6 years and still counting! (:

.laila dan zafirah

.candid! ;p
*sila percaya*

.time nak balik
.ouh comelnye yang freehair tu ;)

.err nasib baik hairi tak komplen baju saya nampak jarang bila saya mms pic saya sebelum gi raya petang tadi .kira lulus sirim lah! hehehe~ .and he said, i look more cuter wearing pink baju kurung than blue baju kurung .err betul ke? ;p

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

.4 syawal ~ malam.

.laila pick up saya kul 9 pm .saya kena lah tumpang dia sebab saya miskin, tak ada kereta T_T .kami decide nak pergi rumah nabila .tak leh dapat petang atau pagi sebab nabila kerja .dia juru x-ray kat hospital muar .so, malam je dia free .saya pergi berdua je dengan laila .zafirah tak ikut sebab gi rumah abang dia

.scroll down.
.sebelum kuar dari rumah saya ^^

.me and laila
.err apsal saya nampak gemuk =.="

.tiba-tiba, nasir *bf laila* dan faiz nak join
.dieorang ni kawan sekolah juga

.pic nabila tak ada sebab dia freehair dan tak pakai baju raya .esok malam nak g raya lagi dengan nabila, laila, zafirah dan noy .semua besties ada cuma ina je tak ada sebab dia dah kawin .susah sikit mahu merayap .tapi apa-apa pun, yang lain ada~ .yay! .mesti lagi hap-pening! .hahaha~ .maybe ke rumah muadzam kot dan beberapa rumah kawan lain .tak sure lagi .apa-apa pun, tunggu esok~ .saya mahu tidur .letih sangat .nanyte all~ (: