.omaigod!!! x_x

.serius~

.nak nangis je rasa
.dah tak mampu nak senyum

.bila tengok dictionary setebal ni!

.1962 pages oke!!!

.saya kena key in semula each words dalam kamus ni .kena buat dalam table, 2 column .mampu ke saya buat seorang diri? .huwaaaaaaaaaa~ T___T .baru dapat dictionary ni dari bos petang tadi .nasib baik just key in .bukan kena translate macam dulu .kalau kena translate, memang mampus tak boleh buat kerja lain =.="

.tsk~ .baru siap 2 pages .1 page ada dalam 30 words .30 words x 1962 pages = 58860 words! .patah jari jemariku yang lembut dan halus ni .mesti si boyfee dah tak mahu belai-belai lagi .hikss~ .kali ni, gaji kira oke lah~ .ingat mahu minta lebih ^^ .tapi bos cakap, kenapa tak minta sebiji kereta terus .cis~ .bos dah pandai buat lawak .hahaha

.k lah~ mahu continue kerja
.wish me luck!
.daaa~